4K video kaydeden 50 MP selfie kamerasıyla geldi: Infinix Zero 30 5G özellikleri nelerdir?

Infinix Zero 30 5G özellikleri nelerdir? Dün resmi olarak görücüye çıkan akıllı telefon hem kameraları hem bütçe dostu fiyatıyla beğeni topladı.

4K video kaydeden 50 MP selfie kamerasıyla geldi: Infinix Zero 30 5G özellikleri nelerdir?

Infinix, Zero 30 5G'yi bugün Venedik Uluslararası Film Festivali'nin düzenlendiği İtalya'nın Venedik kentindeki cömert bir etkinlikte tanıttı. Selfie odaklı akıllı telefonun ön tarafında 4K video kaydı yapabilen ve flaş da getiren 50 MP kamera bulunuyor.

Infinix Zero 30 5G yonga seti, Mediatek'in Dimensity 8020'sidir. Platform, 2,6 GHz hızında dört çekirdekli bir kümeye sahip, yetenekli bir sekiz çekirdekli CPU'ya sahiptir. Kaputun altında 8 GB veya 12 GB RAM ve 256 GB genişletilemeyen depolama alanı bulunmaktadır.

Arkada üç kamera var. Samsung'un 108 MP ISOCELL HM6 1/1,67 inç sensörü, 6 öğeli f/1,65 lens, OIS ve PDAF ile birlikte gelen ana sensörü çalıştırıyor. Ayrıca, ultra geniş fotoğraflar için 13 MP'lik bir tetikleyici ve çoğunlukla rakamları oluşturmak için kullanılan 2 MP'lik bir sensör var. Dairesel flaşa Aura Işığı adı verilir ve dört LED'den oluşur.

Öne bakan kamerada ayrıca bir Samsung sensörü (ISOCELL JN1) bulunur ve PDAF'yi destekler. Gerektiğinde dolgu ışığı görevi görmesi için ekranın üzerindeki küçük çerçeveye bir flaş yerleştirilmiştir.

Infinix, Venedik Film festivalindeki duyurusunu kutlamak için Mobil Vlog Ödülleri'ni (MVA) düzenledi ve burada vlogger'ları Zero 30 5G'yi kullanarak hikayelerini kaydetmeye davet etti.

Telefon, Full HD+ çözünürlüğe, 144 Hz yenileme hızına ve 360 Hz örnekleme hızına sahip 6,78 inç AMOLED ekran etrafında inşa edilmiştir. Yanları daha iyi kullanım için kavislidir ve bu da cihazın biraz daha kaliteli görünmesini sağlar.

Infinix Zero 30 5G, USB-C bağlantı noktası üzerinden 68W şarjlı 5.000 mAh pil getiriyor.

Telefon üçlü renk seçeneğiyle geliyor: Altın renginden Pembe Gül rengine hoş bir geçiş olan Altın Saat; Vegan deri sırtlı, çerçeve ve kamera adasında altın vurgulu Roma Yeşili; ve Fantezi Mor.

Infinix Zero 30 5G'nin fiyatı yaklaşık 339 dolar olacak ancak bu fiyat elbette pazardan pazara farklılık gösterecek. Kullanılabilirlik daha sonra her bölgede onaylanacaktır.

4K video kaydeden 50 MP selfie kamerasıyla geldi: Infinix Zero 30 5G özellikleri nelerdir?