Apple Beats Studio Buds kulaklığın iki yeni rengi tanıtıldı

Apple, Beats Studio Buds + için iki yeni metalik rengini duyurdu.

Apple Beats Studio Buds kulaklığın iki yeni rengi tanıtıldı

Apple'ın Beats markası, tırnak markası Olive & June ile işbirliği içinde bugün Beats Studio Buds+'ın iki yeni metalik rengini duyuruyor. Yeni Kozmik Gümüş ve Kozmik Pembe renkleri 7 Eylül Perşembe gününden itibaren satışa sunulacak.

Kozmik Gümüş ve Kozmik Pembe, Mayıs ayındaki ilk çıkışta yer alan Şeffaf, Fildişi ve Siyah seçeneklerini genişletiyor. Lansmanda, Beats'in popüler kulaklıkları, diğer yükseltmelerin yanı sıra yeni uyum seçenekleri, geliştirilmiş Aktif Gürültü Önleme (ANC) ve Şeffaflık modları ve daha iyi pil ömrü ile güncellendi.

Beats, Kozmik renk seçeneklerinin yanı sıra fenomen, YouTuber ve podcast yayıncısı Emma Chamberlain'in yer aldığı "Sürükleyici Sesin Güzelliği" başlıklı yeni bir reklam kampanyası sunuyor.

Son olarak, Olive & June ile yapılan işbirliği, tırnak markasının, 6 Eylül'de Olive & June'un web sitesinde piyasaya sürülecek yeni ürünlerle birlikte, en yeni Beats Studio Buds+ renklerini tamamlayan yeni oje tonlarını ve basmalı tasarımları tanıtmasını sağlayacak.

Yeni Beats Studio Buds+ renkleri, orijinal renklerle aynı 169,99 ABD doları fiyatla satışa sunulacak ve dünya çapında Apple'da satışa sunulacak. Üçüncü taraf perakendeciler ülkeye göre değişiklik gösterecek; Amazon, Best Buy, Walmart ve Target Cosmic Silver'ı taşıyacak; Target ise Cosmic Pink'in ABD'deki özel üçüncü taraf perakendecisi olacak.

Beats Studio Buds + kulaklıklar, Beats'in 2023'te şimdiye kadarki iki önemli ürün güncellemesinden birini temsil ediyor; diğeri ise geçen ay tanıtılan Beats Studio Pro kulak üstü kulaklıklar.

Apple Beats Studio Buds kulaklığın iki yeni rengi tanıtıldı