Google Fotoğraflar Kilitli Klasör özelliği hakkında flaş gelişme!

Google Fotoğraflar Kilitli Klasör özelliği, uygulamanın web sürümüne ve iOS sürümüne de gelecek. İşte heyecanlandıran haberin detayları!

Google Fotoğraflar Kilitli Klasör özelliği hakkında flaş gelişme!

Google'ın Android akıllı telefonlar için, kullanıcılara çekilen fotoğraf ve videolara ekstra bir gizlilik katmanı ekleme yeteneği veren Kilitli Klasör özelliğini tanıtmasının üzerinden birkaç yıl geçti. Artık Google Fotoğraflar, Android dışındaki cihazlara erişimi genişletiyor; bu, iOS ve web kullanıcılarının artık Kilitli Klasör'e de erişebileceği anlamına geliyor.

Kilitli Klasör ilk olarak Pixel cihazlarla piyasaya sürülse de, hızla diğer Android akıllı telefonlara da yayıldı. Artık en son güncellemenin bugün kullanıma sunulmasıyla birlikte web ve iOS kullanıcıları bu özelliğe erişebilecek ve bu özellik evrensel olarak erişilebilir hale gelecek. 

Google Fotoğraflar Kilitli Klasör ile fotoğraflar ve videolar galerilerde veya cihazınızdaki diğer uygulamalarda görünmez. Bu harika olsa da, bu özel medyayı diğer cihazlarda kontrol etmek istediğinizde bazen rahatsız edici ve sinir bozucu olabilir.

Kullanıcıların özel fotoğraflarına ve videolarına kolay erişim sağlayacak Kilitli Klasör bulut yedekleme özelliği. Bu özelliği etkinleştirdiğinizde kullanıcılar eskisi gibi aynı korumaya sahip olacak ancak artık diğer cihazlardaki dosyalara yalnızca bir parola kullanarak erişebilecekler. 

Kilitli Klasör güncellemesine ek olarak Google Fotoğraflar, kullanıcıların uygulamanın gizlilik ayarlarını bulmasını kolaylaştıracak yeni bir ayarlar menüsü de sunuyor. Önceki düzen özel bir sayfadayken, yeni düzen uygulama için her kategoriyi parçalayacak.

Google Fotoğraflar Kilitli Klasör özelliği hakkında flaş gelişme!