Google Pixel 8 serisinin tanıtım tarihi ve önemli detayları açıklandı!

Büyük ihtimalle SIM tepsisi bölümünü koruyacak olan yeni Google Pixel 8 serisi akıllı telefonlar ne zaman çıkacak? İşte tanıtım tarihi ve beklenen özellikler!

Google Pixel 8 serisinin tanıtım tarihi ve önemli detayları açıklandı!

Google, Google Pixel 8 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket bir sonraki Google etkinliğini 4 Ekim'de düzenliyor. Muhtemelen aynı etkinlikte Pixel 8 serisi de tanıtılacak. Daha önce bu akıllı telefonların bazı bölgelerde yalnızca eSIM özellikli modellere sahip olabileceğini belirtmiştik. Yakın zamanda ortaya çıkan bir rapora göre Pixel 8 serisi SIM tepsilerini koruyacak gibi görünüyor.

9to5google tarafından yakın zamanda yayınlanan bir gönderi, daha önceki söylentinin hatalı olduğunu doğruladı. Bilmeyenler için Mishaal Rahman, Pixel 8 serisinin OnLeaks görsellerinde SIM kart tepsisinin eksik olduğunu fark etti ve bu, bu telefonların bazı bölgelerde eSIM desteğine sahip olabileceği yönünde spekülasyonlara yol açtı. 

Ancak haber, görsellerin SIM tepsisi ayrıntılarını gözden kaçırmış olabileceğini öne sürüyor. Bu cihazın neler sunabileceğini merak edenler için Google Pixel 8'in söylentiye konu olan teknik özellikleri aşağıda yer alıyor.

Google Pixel 8'in, Google'ın kendi geliştirdiği ve iki depolama seçeneğine sahip olan Tensor G3 SoC çipi tarafından desteklendiği söyleniyor: 128 GB ve 256 GB. 

Cihaz, 2992 x 1344 piksel çözünürlüğe sahip 6,7 inç OLED ekrana sahip olacak. Son olarak akıllı telefonun 50 MP arka kameraya ve 64 MP (ultra geniş açılı lens) sahip olacağı tahmin ediliyor.

İlgili haberlerde Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro, piyasaya sürülmeden önce FCC sertifikasına sahip olduğu görüldü. 

Google Pixel 8 serisinin tanıtım tarihi ve önemli detayları açıklandı!