Google Pixel Watch 2 teaser görüntüleri yayınlandı! İşte beklenen tüm özellikler

Google yeni akıllı saat modelinin teaser’ını yayınladı. İşte, Google Pixel Watch 2 özellikleri, tasarımı, fiyatı ve çıkış tarihi!

Google Pixel Watch 2 teaser görüntüleri yayınlandı! İşte beklenen tüm özellikler

Google geçen yıl ilk akıllı saati Pixel Watch'u piyasaya sürdü. 5 Ekim'de piyasaya sürülecek olan akıllı saat Flipkart gibi e-ticaret sitelerinde satılacak. Ancak cihazın kesin satış tarihi ve fiyatı bilinmiyor.

Pixel Watch 2, Google'ın Hindistan pazarına yönelik ilk akıllı saati olacak. Arama devi, premium segmentte Apple, Garmin ve Samsung gibi firmalara karşı rekabet edecek. Ayrıca ülkedeki müşterilerin akıllı saat seçeneklerini de genişletecek.

Google'ın paylaştığı 15 saniyelik teaser videosu, Pixel Watch 2'yi her açıdan gözler önüne seriyor.

Teaser, hafifçe yeniden tasarlanan döner kurma kolunu, fiziksel bir düğmeyi ve yan tarafta bir mikrofon deliğini doğruluyor. Her zaman açık ekrana sahip kavisli bir ekran ve önceki modele benzer bir kayış mekanizması bulunuyor. 

Teaser videosunda ayrıca Pixel Watch 2'nin yüzeyinin altındaki metin de ortaya çıkıyor. Videoda IP68 derecesi, 5ATM suya dayanıklılık, kalp atış hızı sensörü, EDA (stres yönetimi için elektrodermal aktivite) ve daha fazlasından bahsediliyor.

Sızıntılara ve söylentilere göre Google Pixel Watch 2'nin 384 x 384 piksel ekran çözünürlüğüyle gelmesi bekleniyor. Bildirildiğine göre, 2GB RAM ile birleştirilmiş Snapdragon W5+ Gen 1 işlemci tarafından desteklenecek. Ayrıca 306 mAh pil ünitesiyle desteklenmesi bekleniyor. 

Ek olarak akıllı saatin, cihazları bulma, Google cihazlarında kesintisiz medya oynatma ve dijital araba anahtarını kullanarak arabaların kilidini açma gibi bir dizi işlevi sunacak Ultra Geniş Bant (UW) bağlantısını da desteklemesi bekleniyor.

Google Pixel Watch 2 teaser görüntüleri yayınlandı! İşte beklenen tüm özellikler