Honor Magic Vs 2 bu yılın bir başka katlanabilir cihazı olacak

Magic Vs 2, 3C sertifikasıyla bu yıl piyasaya sürülen bir başka Honor katlanabilir cihazı olacak. İşte, Honor’dan yeni katlanabilir telefon modeli Magic Vs 2 detayları!

Honor Magic Vs 2 bu yılın bir başka katlanabilir cihazı olacak

Honor, ince ve hafif katlanabilir Magic V2'yi küresel pazarda piyasaya sürmeye hazırlanırken, yeni bir modelin söylentileri internette ortaya çıktı. Yakın tarihli bir 3C listesine göre Honor Magic Vs 2, bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek başka bir katlanır ekranlı akıllı telefon olabilir.

Bunun doğru olduğu ortaya çıkarsa, bu yıl üç katlanabilir Honor modelinin piyasaya sürüldüğünü görebiliriz; bunlardan biri muhtemelen kapaklı telefon olabilir.

Şirketin ilk dışa katlanan cihazı olduğu söylenen Honor Magic Vs 2, Çin'in 3C web sitesinde VCA-AN00 model numarasıyla görüldü. Telefon 35W şarjı destekleyecek şekilde listeleniyor.

Model numarası daha önce söylentilere konu olan Magic V Slim ile aynı. Eğer söylentiler doğruysa bu, Honor'un ilk kez dışa doğru katlanan bir cihazı piyasaya sürmesi anlamına geliyor. Huawei, Mate Xs ve Xs 2 modelleriyle şu anda bu tür katlanabilir telefonu sunan diğer tek şirket.

Söylentiler, yaklaşmakta olan katlanabilir cihazın Ekim ayında piyasaya sürülebileceğini öne sürüyor ancak cihazın diğer ayrıntıları oldukça sınırlı. 

Honor ayrıca Honor Magic Flip adı verilen katlanabilir ekranlı kapaklı bir telefon geliştiriyor. Cihaz henüz resmi olarak açıklanmadığından teknik özellikleri veya özellikleri hakkında hiçbir ayrıntı mevcut değil. Ancak 2023'ün sonlarında veya 2024'te yayınlanacağı söyleniyor.

Bu gerçekleşmeden önce küresel pazar, Honor'un ince ve hafif yapıya sahip en yeni katlanabilir akıllı telefonu Magic V2'yi alacak. Bir zamanlar Xiaomi Mix Fold 3 onu tahtından indirene kadar piyasadaki en ince katlanabilir cihazdı. Katlanabilir cihaz 1 Eylül'de IFA Berlin'de satışa sunulacak.

Honor Magic Vs 2 bu yılın bir başka katlanabilir cihazı olacak