iQOO Z7 Pro çıkış tarihi, özellikleri ve diğer detayları belli oldu

iQOO Z7 Pro, geçen yılki Z6 Pro'nun halefi olarak gelecek. Cihazın tüm detayları belli oldu.

iQOO Z7 Pro çıkış tarihi, özellikleri ve diğer detayları belli oldu

iQOO bu hafta Hindistan'da yeni bir Z serisi akıllı telefonu piyasaya sürecek. Lansman öncesinde marka, gelecek teklifin temel özelliklerini ortaya koyan teaser'lar paylaşıyor. iQOO Z7 Pro, geçen yılki Z6 Pro'nun halefi olarak gelecek. Cihaz, Çin'de mevcut olan Vivo S17e'nin yeniden yapılandırılmış bir versiyonu gibi görünüyor.

iQOO Z7 Pro, Hindistan'da 31 Ağustos'ta yerel saatle öğlen 12'de piyasaya sürülecek. Lansman etkinliği muhtemelen markanın YouTube kanalında ve Twitter hesabında gerçekleşecek. Akıllı telefonun Amazon'dan satın alınabileceği doğrulandı. Ancak kesin satış tarihi bilinmiyor.

iQOO Z7 Pro fiyatı yerel olarak 25 bin Rupi yani yaklaşık 8 bin TL olacak. 8/256GB modelinin fiyatı bu şekilde.

iQOO Z7 Pro'nun delikli 3D kavisli bir ekranla geleceği doğrulandı. 120Hz yenileme hızına ve 1.300 nit maksimum parlaklığa sahip olacak. Tasarım açısından arka panel, kare şeklinde bir kamera modülünü barındıran degrade dalga benzeri bir desene sahiptir. Panelin parlamalara ve parmak izi izlerine karşı dayanıklı olmasını sağlayan AG camdan yapıldığı söyleniyor. Cihaz Blue Lagoon ve Grafit Mat renk seçenekleriyle satışa sunulacak.

Teaser'lara göre iQOO Z7 Pro'nun, 4nm mimarisini temel alan Dimensity 7200 işlemciyle donatılacağı doğrulandı. 8 GB RAM ve 8 GB sanal RAM desteğine sahip olacak. Cihazın 7.28.764 puanla en yüksek AnTuTu skorunu kaydettiği söyleniyor.

iQOO Z7 Pro'nun kamera detayları henüz açıklanmadı ancak iki sensörü ve bir halka LED flaşının yanı sıra OIS desteği var.

iQOO Z7 Pro çıkış tarihi, özellikleri ve diğer detayları belli oldu