Oppo Find N3 Flip, serinin portre lensine sahip ilk modeli olacak!

Oppo Find N3 Flip, serinin portre lensine sahip ilk modeli olacak. İşte detaylar!

Oppo Find N3 Flip, serinin portre lensine sahip ilk modeli olacak!

Oppo, Find N3 Flip'i 29 Ağustos'ta piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Akıllı telefon, Aralık 2022'de piyasaya sürülen Oppo Find N2 Flip'in halefidir. Lansmanı öncesinde internette çok sayıda teaser ortaya çıktı ve en son teaser, telefonun "profesyonel bir portre lensi" ile donatılacağını ortaya koydu. Resmi gönderiye göz atalım.

Resmi gönderiye göre bu, seride tanıtılan ilk portre lensi ve önceki telefona kıyasla önemli bir yükseltme. Find N2 Flip'te daha önce tanıtılan kamera özelliklerine bakacak olursak, 50MP arka (geniş) ve 8MP (ultra geniş) olmak üzere çift kamera kurulumuyla donatılmıştı. Bu portre lensinin neler sunabileceğini merak edenler için gönderide akıllı telefondan bazı örnek çekimler de paylaşılıyor. Görseller aşağıda verilmiştir:

Örnek fotoğraflar gerçekten çekici görünüyor. Kamera modu arka planı bulanıklaştırmış ve görüntüdeki ayrıntılara dikkat edersek yeni sensör bizi hayal kırıklığına uğratmıyor.

Ek olarak önceki raporlarımızda, bu bağlantıya tıklayarak bulabileceğiniz Oppo Find N3 Flip'in sızdırılmış temel özellikleri de yer alıyordu.

İlgili bir haberde Oppo, Find N3 Flip'in de Oppo Watch 4 ile birlikte piyasaya sürüleceğini doğruladı. Şirket tarafından paylaşılan görsellere göre saatin paslanmaz çelik kasaya ve seramik tabana sahip olacağı tahmin ediliyor. Raporun tamamına buradan ulaşabilirsiniz. Oppo Find N3 Flip hakkında daha fazla haber için bizi takip etmeye devam edin.

Oppo Find N3 Flip, serinin portre lensine sahip ilk modeli olacak!