Poco C61 tanıtıldı: Uygun fiyat ve birinci sınıf tasarım

Poco C61 bugün piyasaya sürüldü. Birinci sınıf görünüm ve uygun fiyat etiketiyle küresel pazarın da merakla beklediği akıllı telefonla ilgili tüm detaylar sizlerle.

Poco C61 tanıtıldı: Uygun fiyat ve birinci sınıf tasarım

Yeni tanıtılan C61, daha ucuz fiyat etiketine sahip, yeniden yapılandırılmış bir Redmi A3'tür. Öne çıkan önemli özelliklerden bazıları arasında yüksek yenileme hızına sahip geniş ekran, cam arka kısım ve yüksek kapasiteli pil yer alıyor.

Poco C61 Özellikleri

Poco C61, dev dairesel modülüyle birinci sınıf bir akıllı telefona benziyor. Düz plastik bir çerçeveye ve bir cam arka yüzeye sahip.

Telefon, çiy damlası çentikli ve Corning Gorilla Glass 3 korumalı 6,71 inçlik bir ekrana sahip. LCD panel 1650 x 720 piksel (HD+) çözünürlüğe, 90Hz yenileme hızına ve 500 nit tepe parlaklık seviyesine sahip.

Kaputun altında, telefonun MediaTek Helio G36 işlemcisi bulunuyor. Çip, LPDDR4x RAM ve eMMC 5.1 depolama alanıyla eşleştirilmiştir.

Telefonun arka tarafında 8 MP birincil sensör ve 0,08 MP ikincil sensörden oluşan çift kamera kurulumu bulunuyor. Ön tarafta 5 MP'lik bir selfie kamerası var.

Biyometri için cihaz yana monte edilmiş bir parmak izi sensörü kullanıyor. Ayrıca 3,5 mm kulaklık jakı ve özel bir MicroSD kart yuvası da bulunur. Çift SIM, 4G, WiFi 5, Bluetooth 5.3 ve GNSS gibi tüm temel bağlantı seçeneklerine sahip.

Yazılıma gelince, telefon Android 14 ile açılış yapıyor. Son olarak 5.000 mAh bataryadan enerji alıyor ve USB Type-C üzerinden 10W şarjı destekliyor.

Poco C61 Fiyatı

Poco C61 Hindistan'da aşağıdaki fiyat etiketlerini taşıyor.

4GB + 64GB – (yaklaşık 90 dolar)

6GB + 128GB – (yaklaşık 100 dolar)

Ürün Diamond Dust Black (Siyah), Ethereal Blue (Mavi) ve Mystical Green (Yeşil) renk seçenekleriyle geliyor. 28 Mart saat 12.00'den itibaren Flipkart aracılığıyla satışa sunulacak.

Poco C61 tanıtıldı: Uygun fiyat ve birinci sınıf tasarım