Samsung Galaxy Watch 7 geniş depolama alanı sunacak! İşte üç sürpriz model

Samsung Galaxy Watch 7 şaşırtıcı bir şekilde üç modelle gelecek ve depolama kapasitesini iki katına çıkaracak. İşte, yeni Samsung akıllı saatler hakkında yeni bilgiler…

Samsung Galaxy Watch 7 geniş depolama alanı sunacak! İşte üç sürpriz model

Bir süredir Samsung Galaxy Watch 7 serisi hakkında sızıntılar ve söylentiler vardı. Daha geçen hafta, akıllı saatin Exynos W940 işlemciyle donatılabileceğini ortaya koyan bir sızıntı ortaya çıktı.

SamMobile'dan gelen yeni bir bilgi, Samsung'un yakında çıkacak olan akıllı saat serisinde önemli değişiklikler yaptığını öne sürüyor.

3 FARKLI MODEL, DAHA GENİŞ DEPOLAMA ALANI

Buna göre Samsung, Galaxy Watch 7 ürün yelpazesini üç modeli kapsayacak şekilde genişletiyor. Şirket şu ana kadar Galaxy Watch serisinde yalnızca iki modeli piyasaya sürdü, dolayısıyla bu, stratejide ilginç bir değişiklik.

Üç farklı modelin isimleri de farklı olacak, ancak bunlar henüz bilinmiyor.

Galaxy Watch 7'nin en üst seviye modeli SM-L700 ve SM-L705 model numaralarını taşıyor. Model numarası 5 rakamıyla biten varyantların hücresel bağlantı ve eSIM özelliklerine sahip olacağı söyleniyor.

Ayrıca, Samsung'un Galaxy Watch 7'deki dahili depolama alanını önceki modellerde 16 GB'tan iki katına çıkararak 32 GB'a çıkardığı bildiriliyor. Depolama alanındaki artış, kullanıcılara uygulama indirme, saat kadranları ve çevrimdışı müzik çalma listeleri indirme konusunda daha fazla esneklik sunacağından dikkate değer olacaktır.

Bunun dışında Galaxy Watch 7 serisinin Android 14 tabanlı Wear OS 5 ile gelmesi bekleniyor. Akıllı saatin, Samsung'un yeni katlanabilir Galaxy Ring ve Galaxy Buds 3 ile birlikte Temmuz 2024'te gerçekleştirileceği söylentilere konu olan Unpacked etkinliğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Watch 7 geniş depolama alanı sunacak! İşte üç sürpriz model