Samsung Galaxy Z Flip 6 özellikleri sızdırıldı!

Samsung'un uzun süredir merakla beklenen kapaklı katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 6'nın görselleri ve özellikleri internete sızdı.

Samsung Galaxy Z Flip 6 özellikleri sızdırıldı!

Samsung'un altıncı nesil Galaxy Z katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Hem Z Fold 6 hem de Flip 6, sızdırılan görsellerde zaten ortaya çıktı. Şimdi bir haber kaynağı, Güney Koreli markanın yeni nesil kapaklı ürününün temel özelliklerini paylaştı. Bazı ilginç yükseltmeleri ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy Z Flip 6'nın sızdırılan özellikleri büyük bir yükseltmeyi işaret ediyor

Bilgi sahibi, Galaxy Z Flip 6'nın Snapdragon ve Exynos işlemci seçenekleriyle satışa sunulacağını söylüyor. Eğer bu gerçekten doğru çıkarsa, Güney Koreli marka ilk kez katlanabilir telefonunu tıpkı amiral gemisi S serisi gibi iki farklı versiyonla piyasaya sürecek. Elbette Samsung, pazar bölgesine bağlı olarak amiral gemisi Snapdragon 8 Gen 3 veya Exynos 2400'ü kullanacak.

Samsung Galaxy Z Flip 6'nın RAM bölümünde önemli bir yükseltme alacağı söyleniyor. Temel 8 GB RAM'in yanı sıra 12 GB olarak da sunulacak. Bu yine bölgeye bağlı olacaktır. Cihaz, 256 GB ve 512 GB depolama yapılandırmalarıyla sunulmaya devam edecek.

Tahminci, Flip 6'nın daha büyük bir 4.000 mAh pil ünitesiyle destekleneceğine dair önceki bir raporu yineledi. Ayrıca Samsung'un, kapaklı katlanabilir telefonda yıllar içinde yapılan bir başka büyük yükseltme olacak olan harici ekranın 120Hz yenileme hızını desteklemesi üzerinde çalıştığını da ekliyor.

Bunun sadece ihtiyatla karşılanması gereken bir söylenti olduğunu belirtmekte fayda var. Bu yılın temmuz başında gerçekleşmesi beklenen Galaxy Unpacked etkinliğine hâlâ birkaç ay uzaktayız.

Samsung Galaxy Z Flip 6 özellikleri sızdırıldı!