Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Teknoloji WhatsApp Favori Kişilere Mesaj Göndermeyi Kolaylaştırıyor

WhatsApp Favori Kişilere Mesaj Göndermeyi Kolaylaştırıyor

WhatsApp favori kişilere mesaj göndermeyi kolaylaştırıyor. Nasıl mı? İşte, uygulamanın son yeniliği…

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
WhatsApp Favori Kişilere Mesaj Göndermeyi Kolaylaştırıyor

WhatsApp'taki aramalar kısmına tıpkı telefondaki hızlı arama işlevi geliyor. Telefonunuzdan hızlı aramalar listesine aldığını favori kişilerinizi nasıl tek tuşla arayabiliyorsanız, artık bunu WhatsApp'ta da yapabileceksiniz. WhatsApp favori kişilere mesaj gönderme özelliği ‘hızlı aramalar’ özelliğine benziyor. İşte, tüm merak edenler!

WhatsApp’tan Favori Kişilere Hızlı Ulaşma Fırsatı

Whatsapp son birkaç haftadır platformunda birçok değişiklik yapıyor ve sonuncu özelliği çok tutulacak.

Bugünden itibaren kullanıcılar, uygulama üzerinden favori kişilerini veya gruplarını seçebilecek ve bu da kullanıcıların sık mesaj gönderdikleri kişileri bulmasını kolaylaştıracak.

"Favoriler" seçeneği, aile grubunuzla veya en iyi arkadaşınızla yaptığınız sohbetlerin tamamını tek bir sekmede tutan ayrı bir filtre gibi görünür. Whatsapp da telefondaki hızlı arama seçeneği gibi bu özelliği de arama seçeneğine ekledi. 

Sohbetler sekmesinde seçilen favoriler aramalar sekmesine de yansıyacak, böylece kullanıcıların arama geçmişlerini gözden geçirmelerine veya iletişim kurmak istedikleri kişileri manuel olarak aramalarına gerek kalmayacak.

Favori listenize bir kişi veya grup eklemek için sohbet ekranından “Favoriler” filtresini seçin veya aramalar sekmesinden bir kişi veya grup seçtikten sonra “Favori ekle” seçeneğine dokunun.

Kullanıcılar ayrıca sohbete dokunup basılı tutarak ve seçeneklerden "Favorilere ekle"yi seçerek de bir sohbeti Favorilerine ekleyebilirler. Mesajlaşma uygulaması, kullanıcıların Ayarlar > Favoriler > Ekle bölümüne giderek favori kişilerini ve gruplarını yönetebileceklerini belirtiyor. Favorilerin en iyi yanı, bu kişilerin sırasını istediğiniz zaman yeniden düzenleyebilmenizdir.

Bu özellik bugünden itibaren iOS ve Android sürümlerinde kullanıma sunulacak ve önümüzdeki haftalarda kademeli olarak herkesin kullanımına sunulacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
9 yaşındaki Mahra köpekten kaçarken canından olmuştu! CHP'den Mahra'nın annesine büyük ayıp!

9 yaşındaki Mahra köpekten kaçarken canından olmuştu! CHP'den Mahra'nın annesine büyük ayıp!