WhatsApp'a yapay zeka destekli 'fotoğraf düzenleme' özelliği geliyor!

WhatsApp'a yapay zeka destekli 'fotoğraf düzenleme' özelliği geliyor! İşte, bu harika özellik hakkında tüm merak edilenler…

WhatsApp'a yapay zeka destekli 'fotoğraf düzenleme' özelliği geliyor!

WhatsApp, yapay zeka destekli yeni bir görüntü düzenleme aracıyla kullanıcının yaratıcılığını ve deneyimini geliştirmek için çalışıyor. Araç, arka planların değiştirilmesi, görüntünün stilinin iyileştirilmesi ve boyutların değiştirilmesi gibi gelişmiş düzenleme yetenekleri sunacak. 

Bu yapay zeka destekli özellik, doğrudan WhatsApp platformunda fotoğraf düzenlemeyi geliştirerek uygulamanın inovasyona ve kullanıcı odaklı geliştirmeye olan bağlılığını gösteriyor. Beta sürümü, özelliği yaygın olarak kullanıma sunulmadan önce test edecek.

Bu araç, kullanıcılara bol miktarda düzenleme seçeneği sunmak, sohbet ara yüzünden hiç ayrılmadan resimlerini daha karmaşık şekillerde uyarlamak için tasarlanmıştır.

Kullanıcılar, görüntünün boyutunu ve kalitesini genişletme veya iyileştirmenin yanı sıra yalnızca birkaç dokunuşla fotoğrafın arka planını değiştirme gibi seçenekleri görmeyi bekleyebilirler. 

Yakında çıkacak olan bu araca ilk bakışta, görüntü paylaşım ekranına düzgün bir şekilde entegre olan yeni bir simgeyle tamamlanan, kullanıcı dostu bir ara yüz ortaya çıkıyor. Mevcut 'HD' seçeneğinin soluna konumlandırılan bu özellik, uygulamanın ileri görüşlü yaklaşımını simgeliyor.

Bu özelliğin ilk olarak bir beta test ortamında kullanıma sunulması ve ardından ana uygulamada planlı bir güncelleme yapılması planlanıyor.

WhatsApp'ın yapay zeka destekli bir görüntü düzenleme özelliği geliştirmesi, kullanıcı deneyimini zenginleştirerek ve ortaya çıkan dijital trendlere ayak uydurarak bu hızlı tempolu pazarda rekabetçi kalma konusundaki kararlılığını gösteriyor.

WhatsApp'a yapay zeka destekli 'fotoğraf düzenleme' özelliği geliyor!