19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Videolar Gündem Bir Gece Masalı Başladı: ATV'nin Yeni Projesi Ekranlarda!

Bir Gece Masalı Başladı: ATV'nin Yeni Projesi Ekranlarda!

ATV'nin yeni dizisi 'Bir Gece Masalı' başladı! Komiser Mahir ve yörük kızı Canfeza'nın Pamukkale'nin büyüsü ile İstanbul'un Asaf Bey Konağı arasındaki imkânsız aşkı bu akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Başrollerini Burak Deniz’in (Mahir Yılmaz) ve Su Burcu Yazgı Coşkun’un (Canfeza Kilimci) üstlendiği 'Bir Gece Masalı' nihayet izleyiciyle buluştu!

Dizinin ilk bölümü bu akşam ekranlarda. Hikaye, Denizli'de babasının bir suikast sonucu şehit edilmesinin ardından, yirmi yıl sonra intikam için geri dönen komiser Mahir’in öyküsüyle başlıyor.

Mahir, şehre döner dönmez tanıştığı güzeller güzeli Yörük kızıyla aşık olur. Adını öğrenemediği bu masal perisi kızı, ona Şehrazad adını verir.

Mahir, bir yandan Şehrazad'ı ararken, diğer yandan babasının katili Kürşat Kilimci'nin izini sürer. Düğün gibi büyük bir etkinlikte fırsat yakalayacağını hesaplayan Mahir, bu düğünün hayatını sonsuza dek değiştireceğinden habersizdir. İşte bu düğün, Mahir’in masalsı bir gecesinin başlangıcına ev sahipliği yapacaktır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ebru Gündeş Küçük Hayranının İsteğini Kırmadı ve Ona Hediye Verdi

Ebru Gündeş Küçük Hayranının İsteğini Kırmadı ve Ona Hediye Verdi

Sponsorlu bağlantılar