HABER.COM
Haber.com Videolar Gündem TUSAŞ'a Yapılan Terör Saldırısından İlk Görüntüler

TUSAŞ'a Yapılan Terör Saldırısından İlk Görüntüler

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tesislerine terör saldırısı düzenlendi. 23 Ekim sabah saatlerinde gerçekleşen saldırıda silah ve patlama sesleri duyuldu. Olay, güvenlik güçlerinin hızla müdahalesine neden olurken, tesisin önünden ilk görüntüler gelmeye başladı. Ankara’dan gelen bu haber, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Silah Sesleri Peş Peşe Duyuldu

Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki TUSAŞ tesislerinde gerçekleştirilen terör saldırısı sırasında, silah ve patlama sesleri peş peşe duyuldu. Olay üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Tesiste güvenlik önlemleri artırılırken, saldırının hedefi olan birimlerde detaylı incelemeler başlatıldı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya’dan Açıklama: Şehit ve Yaralılar Var

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, saldırının ardından yaptığı açıklamada, “TUSAŞ Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir. Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız” ifadelerini kullandı.

TUSAŞ’taki Terör Saldırısı İle İlgili Gelişmeler

Yetkililer, saldırının arka planını ve faillerini ortaya çıkarmak için geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Saldırının nedeni ve hedefi henüz netlik kazanmazken, bölgedeki güvenlik önlemleri artırıldı ve halktan sakin olmaları istendi. İçişleri Bakanlığı, gelişmeler hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam edecek.

Şehit ve Yaralılara İlişkin Bilgiler

Resmi kaynaklardan gelen bilgilere göre, saldırı sırasında şehit ve yaralıların olduğu doğrulandı. Şehit olan güvenlik güçleri ve çalışanlar için başsağlığı mesajları iletilirken, yaralıların durumuyla ilgili detaylar sağlık yetkilileri tarafından açıklanacak. Yaralılar, hızla en yakın hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Saldırı İle İlgili Detaylar ve Resmi Açıklamalar Bekleniyor

Ankara Kahramankazan’daki TUSAŞ tesislerinde yaşanan terör saldırısı, başkentte ve tüm ülkede büyük bir tedirginliğe neden oldu. İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatmış durumda. Vatandaşların, resmi açıklamalara itibar etmeleri ve doğrulanmamış bilgilere itimat etmemeleri istendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İnci Taneleri 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı: Geçmişin Sırları Açığa Çıkıyor, Ailede Gerilim Tırmanıyor

İnci Taneleri 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı: Geçmişin Sırları Açığa Çıkıyor, Ailede Gerilim Tırmanıyor