Ay Tutulması en çok bu 4 burcu etkileyecek! İşte mucizevi değişimler…

Mart ayının sonunda ve Nisan'da gökyüzünde bir şeyler değişecek. Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay tutulmasında 4 burcun hayatı sil baştan değişecek. İşte, o burçlar ve yaşayacakları büyük değişimler...

Ay Tutulması en çok bu 4 burcu etkileyecek! İşte mucizevi değişimler…

Mart ayının sonunda ve Nisan'da gökyüzünde bir şeyler değişecek. Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay tutulmasında 4 burcun hayatı sil baştan değişecek. İşte, o burçlar ve yaşayacakları büyük değişimler...

Mart 2024'te Terazi burcunda gerçekleşecek dolunay ay tutulmasından en çok etkilenen burçlardan biri olabilirsiniz. Sonuçta bu, fırtınanın tam ortasında olduğunuz anlamına geliyor!

Ay Tutulmasını En Çok Bu 4 Burç Hissedecek

KOÇ BURCU

Hayatınızda son zamanlarda aklınızdan çok geçen biri var mı Koç? Bu kişi sizin sevgiliniz, en iyi arkadaşınız, iş ortağınız ve hatta baş düşmanınız olabilir. Kim olursa olsun, bu tutulma sizi bu kişiyle olan ilişkinizde ve genel olarak insanlarla olan ilişkilerinizde gelişmeye teşvik ediyor. Durum idealin altındaysa, paylaştığınız toksik dinamik nedeniyle birisiyle yollarınızı ayırmaya hazır olabilirsiniz. Durum iyi gidiyorsa, bu kişiye daha fazla bağlanmaya hazır hissedebilirsiniz. Ancak bu tutulmanın enerjisi bu kadar kesik ve kuru olmayabilir. 

Büyük bir ilişki değişikliği yerine, ilişkilere bakış açınızın tamamen değiştiğini görebilirsiniz. Başkalarıyla paylaştığınız uyum düzeyini geliştirmek için ne yapabilirsiniz? Gelecekte daha sağlıklı ve karşılıklı yarara dayalı ilişkileri davet etmek için ne yapabilirsiniz? Ne olursa olsun, her şeyin hayrınıza olduğuna inanın. Tutulma sizi her zaman nihai kaderinize doğru götürdüğü ve en azından önümüzdeki altı ay boyunca sürecek değişiklikler getirdiği için, bu sizin de kontrolünüz dışındadır.

YENGEÇ BURCU

Sevgili Yengeçler, son zamanlarda kariyerinizde kendinizi huzursuz hissediyor musunuz? Mevcut konumunuzu aşıyor ve yeni bir şeye hazır hissediyor musunuz? Tüm işaretler şunu gösteriyor: Evet. Bu ay tutulması kariyer, itibar ve otoriteyle ilgili 10. evinizde gerçekleştiğinden, iş yerinde tamamen farklı bir şey denemenize yol açabilir. Başarı yolculuğunuzda önemli bir dönüm noktasına hazırlanıyor veya buna alışıyor olabilirsiniz. 

Tüm arkadaşlarınızı, takipçilerinizi ve hayranlarınızı şok edecek bir basın bülteni yayınlayabilirsiniz. Hatta kariyer yollarını değiştirerek, bir terfiyi kabul ederek veya kimsenin yollarınızı ayırmanızı beklemediği bir işten ayrılarak dünyayı şaşırtabilirsiniz. Bu tutulma ev ve ailenizle ilgili dördüncü evinizde Güneş'e karşıt açı yaptığı için, bu değişikliklerin sonuçlarını profesyonel yaşamınızda olduğu kadar kişisel yaşamınızda da hissedebilirsiniz. Ne olursa olsun gelecekte çok daha fazla fırsatın kapısını açacaktır. Evren sizi her zaman amaçladığınız kariyer türüne yaklaştırıyor.

TERAZİ BURCU

Bu ay tutulmasının tam merkezinde Terazi burçları var. Bu, tüm ilginin üzerinizde olduğu ve bir sonraki değişim çağının ana karakteri olduğunuz anlamına gelir. Bunun size getirdiği tüm ilgiyi görecek ruh halinde olmasanız bile, kıvılcımınızın kalbinizde büyük bir ateş yaktığını kabul etmelisiniz. Bu tutulma sizi konfor alanınızın dışına iterek değişimin eşiğine getiriyor ve dalga yaratmaya zorluyor. Tek yapmanız gereken, şu anda sizi en derin içgüdülerinize göre hareket etmekten ve kendinizi tam bir özgünlükle ifade etmekten alıkoyan her şeyi bırakmaktır. 

Tamamen öngörülemeyen bir şey yapabilirsiniz (veya tamamen beklenen bir şeyi deneyimleyebilirsiniz). Burcunuzda bir tutulma meydana geldiğinde, bu her zaman kişisel bir dönüm noktasına ulaştığınız anlamına gelir. Ancak bir bölümün sonuna ulaşmanız aynı zamanda bir sonraki bölüme başlayacağınız anlamına da gelir. Ayrılıklar ve bitişlerin yanı sıra yeniden buluşmalar ve yeni başlangıçlar da bekleyin.

OĞLAK BURCU

Oğlak burcu, evde kaos ve öngörülemezlik mi hakim? Mevcut yaşam durumunuzu aşıyor ve kendinize yeni duygusal kökler ekecek alan mı veriyorsunuz? Bu ay tutulması ev, aile ve ev işleri ile ilgili dördüncü evinizde gerçekleştiği için, yaşam durumunuzda veya aile dinamiğinizde büyük bir değişiklik yapmanıza veya bunu benimsemenize yol açabilir. İster yeni bir şehre taşınıyor olun ister ailenize yeni bir kişiyi davet ediyor olun, bu değişiklikler acıya, sevgiye, güzelliğe ve kahkahaya o kadar bağlıdır ki, bu değişimlerin erken çocukluk travmanızı nasıl iyileştirdiğine bir bakın. 

Ne olursa olsun, bu değişiklikler ileride pek çok yeni olasılık yaratacaktır. Evren sizi her zaman aradığınız ev tipine yaklaştırıyor. Ve bu tutulma, kariyer ve toplumsal itibarla ilgili 10. evinizdeki Güneş'e karşıt açı yaptığı için, ev cephesindeki değişikliklerin profesyonel cephede büyük gelişmelere yol açmasını bekleyebilirsiniz. 

Ay Tutulması en çok bu 4 burcu etkileyecek! İşte mucizevi değişimler…