Beyoğlu'nda Bir Mekanda Skandal! 3 Kadın Taciz ve Darp Edildi!

Beyoğlu Cihangir’deki bir meyhanede 3 kadın, erkeklerin tacizine uğradı. Yetmezmiş gibi fazla hesap ödetilen kadınlar tehdit ve darp edildi!

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Cihangir’deki bir meyhanede dün akşam saatlerinde skandal anlar yaşandı. İşletme sahipleri ve erkek müşteriler, 3 kadın müşteriye büyük bir dehşet yaşattı.

Beyoğlu’ndaki Mekanın Rezaleti

Cihangir'deki bir meyhaneye kız kıza giderek bir masaya oturan 3 kadın, yan masadaki erkeklerin sözlü tacizine uğradı. Durumu işletme çalışanlarına bildiren kadınlar, masalarının değiştirilmesini talep etti. İşletme görevlisi Mehmet D., "Bunlar benim özel misafirlerim, sizi beğenmiş, şampanya göndermek istiyorlar" diyerek kadınları şaşkına uğrattı.

İşte her şey bu andan itibaren başladı!

Kadınlar teklifi reddedip hesabı istedi. 1.425 TL'lik hesap 10.000 TL olarak gelince, kadın müşteriler hesaba itiraz etti. Bunun üzerine meyhane çalışanı Mehmet D., "Masanızı diğer masayla birleştirelim, hesabı onlar ödesin" şeklinde iğrenç bir teklifte bulundu. Kadınlar 9.000 TL ödeyip mekandan ayrılmak isteyince işletme sahibi Veysi T., kadınların önünü kesti. Veysi T.'nin kadınlara "Oturun adamlarla işte, hesabı zaten az verdiniz, yollamam sizi buradan" diye konuştuğu öğrenildi. Bu sırada görevli de kadınları darp ve tehdit etti.

Olayla ilgili görüntüleri sosyal medyadan paylaşan kadınlar, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi oldu. Taciz, tehdit ve darp olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLGİLİ HABERLER