Denizli'de eğlence mekanında korkunç cinayet! İçeri alınmadı diye korumayı otomobille ezerek öldürdü!

Denizlide eğlence mekanında korkunç cinayet! İçeri alınmadı diye korumayı otomobille ezerek öldürdü! O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Akköy Mahallesi'nde dün gece saat 03.40 sıralarında 4'ü erkek, 2'si kadın 6 kişilik bir grup bir eğlence mekanına girmek istedi. İşletme çalışanları mekanın kısa süre içinde kapanacağını belirterek grubu içeri almadı. Taraflar arasında sözlü tartışma başladı ve tartışma, kısa sürede hakaretli, tehditli kavgaya dönüştü.

İşletmenin önünden ayrılan grup, daha sonra araçlarıyla mekanın önünden defalarca süratle geçti. İşletme çalışanlarının üzerine sürdükleri araçlarını son olarak da 26 yaşındaki koruma Ferhat Denktaş'ın üzerine sürdüler. Aracın çarpmasıyla ağır yaralanıp ambulansla hastaneye kaldırılan Denktaş, hayatını kaybetti. İşletmenin kapısında koruma olarak çalışan Denktaş'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yerinden kaçan şahıslar jandarma ekiplerince Çivril ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Denizli'de eğlence mekanı önünde yaşanan cinayet güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

İLGİLİ HABERLER