İmamla Para Karşılığı Cinsel İlişkiye Girmişti! Jandarma Astsubayın İfadesinde Şaşırtan Detay

Van'da görev yapan Jandarma Astsubay Gül Kılıç'ın para karşılığı bir imam ile cinsel ilişkiye girmesi olay oldu. Sonrasında imamı darp ettirip parasını zorla aldığı iddia edilen kadın astsubayın ifadesi ortaya çıktı.

Van Gevaş İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Jandarma Astsubay Gül Kılıç, eşinden Mayıs ayında boşandı. Bir süredir sosyal medya üzerinden Bitlis'te yaşayan İmam İkram Sorğuç ile ilişki yaşıyordu. Bir gün Edremit'te buluşan çift, ilişkilerini ilerletme kararı almıştı.

Olay günü, kadın astsubayın imamla cinsel ilişkiye girdiği ve cinsel ilişki karşılığında İmam Sorğuç'tan para istediği iddia edildi. İlişki karşılığında ödeme alamayan Jandarma Astsubayın, emri altında çalışan jandarmaları tutup İkram Sorğuç'u darp ettirdiği ve sonrasında 50 binden fazla miktarda parasını gasp ettirdiği iddia edildi.

Astsubay Gül Kılıç'ın İfadesi Ortaya Çıktı

Van Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifade veren Astsubay Gül Kılıç, İmam İkram Sorğuç'un iddialarını yalanladı. Kılıç, asıl Sorğuç'un kendisine zarar verdiğini dile getirdi.

Kılıç, Sorğuç'un kendisini arabayla aldığını ve bu esnada alkol alıp almak istemediğini sorduğunu, kendisinin kahve istediğini ve bir imamın alkol içmesinden şüphe ettiğini söyledi. Jandarma personelleri olan Orhan Ersoy ve Ömer Keleşoğlu'na canlı konumunu gönderdiğini ve tehlikede olduğunu düşündüğünü ifade etti.

Kılıç, imamın kendisini zorla arkaya doğru çekip kendisiyle cinsel birliktelik yaşamak istediğini söylediğini, 'Yanımda tabanca var rahat dur' diyerek kendisini darp ettiğini ve 'En büyük hayalim bir asker ile ... olmak' dediğini ifade etti.

Sonrasında emrinde çalışmakta olan Orhan ve Ömer adlı çavuşların olay yerine gelip kendisini kurtardığını, İkram Sorğuç'u gasp etmediğini, borcu olduğu başka birine ödeme yaptığını söyleyen Gül Kılıç; "Bana cinsel eylemde ve tehditte bulunan İkram'dan şikayetçiyim" dedi.

İLGİLİ HABERLER