Konyalı Dilenciden Şaşırtan Sözler: “Ben Asıl Neden Utanırım Biliyor Musunuz?”

Konya'da ilginç olay! Zabıtalara sürekli yakalanıp tartaklandığını ve parasına el konulduğunu söyleyen dilenci, "Ben asıl neden utanırım biliyor musunuz?" diyerek yaptığı açıklamayla gündem oldu!

Konyalı bir dilenci sokak röportajında şaşırtan açıklamalar yaptı. 3 gündür zabıtalara yakalandığını, tartaklanıp dayak yediğini ve dilenerek kazandığı tüm paraya el konulduğunu söyleyen genç adam, yaptığı işten asla utanmadığını belirtti.

"Ben Asıl Neden Utanırım Biliyor Musunuz?"

Konya'da dilencilikle geçinmeye çalışan genç adam, sokak röportajı sırasında dilenmekten utanmadığını, asıl çalışırsa utanacağını dile getirdi. Zabıtalardan yakınan dilenci, "Onlardan dayak yemek beni küçültmez. Sonuçta onlar sayıca fazlalar benden güçlüler" dedi.

Röportajın devamında yaptığı işten utanmadığını söyleyen genç, şu açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu: "Şurada servise binip 50 kişinin emri altına girersem utanırım. Organizede çalışırsam utanırım. Bu sevdadan bu meslekten bu zanaattan bu altın bileziğimden vazgeçersem utanırım. Ben mezara kadar dilenciyim. Ölümüne çıktım bu yola!"

İLGİLİ HABERLER