Tuvaletini Yaparken Pitonun Saldırısına Uğradı! Cinsel Organını Isıran Yılandan Böyle İntikam Aldı

Tuvaletini yaparken klozetten fırlayan bir piton tarafından cinsel organı ısırılan adamın, yılandan aldığı intikam acı oldu!

Tayland'ın Bangkok şehrinde yaşayan Thanat Thangtewanon adlı şahıs, 3.6 metrelik pitonun saldırısına uğradı. Kendi evinde tuvaletini yaparken klozetin içinden bir anda fırlayıveren piton, genç adamın cinsel organını ısırdı. Piton neyse ki zehirli değildi. Piton saldırına uğrayan adamın cinsel organı ve banyosu kanlar içinde kaldı. Mağdur adamın yılandan aldığı intikam sosyal medyada gündem oldu.

Cinsel Organını Isıran Yılandan İntikamını Böyle Aldı

Tuvalete oturduktan kısa süre sonra bir yılan tarafından ısırılan adam, refleks olarak yılanı tutup boğazladı. O anlarda şokta olduğunu açıklayan genç adam, "Çok acı vericiydi. Şok içindeydim. Bir yılanı tuttuğum için hala şaşkınım. Ayağa kalkınca her yerin kan içinde olduğunu gördüm" dedi.

Ardından, pitonu tuvalet fırçasıyla öldüren adam, yakalama ve öldürme anını kayda alarak bu görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.

Olayın ardından hastaneye giderek tetanos aşısı olan Thanat Thangtewanon, yılanın zehirli olmadığı için şanslı olduğunu ifade etti. Piton faciası sonrası tuvalet travması başlayan genç adam, artık o tuvaleti kullanmadığını, tuvaletin içinde hep bir fırça bıraktığını da açıkladı.

Sosyal medya kullanıcıları bu paylaşımın altına, "Bu nasıl bir intikam?", "Hayatımın en büyük kabusu" gibi yorumlar yazdı.

İLGİLİ HABERLER