Arda Güler Lamine Yamal Çekişmesinde Ronaldo Messi Etkisi! Dikkat Çeken Detay Viral Oldu!

Arda Güler Lamine Yamal Çekişmesinde Ronaldo Messi Etkisi! Dikkat Çeken Detay Viral Oldu! Geleceğin en başarılı futbolcuları arasında görülen ikiliye dair tüm detaylar haberimizde...

Real Madrid'in 19 yaşındaki yıldızı Arda Güler’le Barcelona'nın 16 yaşındaki yeteneği Lamine Yamal, Avrupa Şampiyonası'nda karşı karşıya geldi. Futbol dünyasının dev isimleri Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo'nun gözetiminde gerçekleşen rekabet, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

Fransa maçında sahneye çıkan Lamine Yamal, attığı golle Arda Güler’e adeta nazire yaptı. Bu golle birlikte, büyük turnuvalar tarihinde gol atan en genç oyuncu unvanını da ele geçirdi.

Yamal, 16 yaş 362 gün ile Pepe'nin 17 yaş 239 günlük rekorunu kırdı. Avrupa Şampiyonası'nda gol atan en genç futbolcu oldu. Arda Güler ise 19 yaş 114 gün ile Avrupa Şampiyonası'nda ilk maçında gol atan en genç oyuncu rekorunu elinde tutuyordu. Yamal’ın performansı, Güler’in rekorunu gölgede bıraktı. 

Yamal 16 yaş 338 günle Hırvatistan karşısında forma giyerek turnuva tarihinde sahaya çıkan en genç futbolcu unvanını da kazanmıştı. İki genç yıldızın gösterdiği üstün performans, futbol dünyasında büyük heyecan yaratıyor. 

Hem Arda Güler hem de Lamine Yamal’ın başarıları, futbol camiası tarafından takdir topluyor.

İLGİLİ HABERLER