Narin Güran Soruşturması Derinleşti: Nevzat Bahtiyar'ın Komşu Köylerine Baskın!

Diyarbakır'da vahşice öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturmasında bir son dakika gelişmesi yaşanıyor. İtirafçı Nevzat Bahtiyar'ın yakınlarının olduğu komşu iki köye baskın düzenlendi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe köyünde 21 Ağustos'ta vahşice öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturması devam ediyor. Soruşturma genişletildi. Diyarbakır Nöbetçi Sulh Ceza Sorgu Hakimliği'nden alınan arama ve el koyma kararıyla, Narin'in cansız bedenini dereye gömdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın, tespit edilen kamera görüntülerinde dere yatağında bulunduğu saatlerde 2 farklı kişinin daha olay yerinde bulunduğu ortaya çıkmıştı. Bu kişilerin Narin Güran cinayeti ile ilgisinin olup olmadığı araştırılıyordu.

Komşu İki Köye Baskın

Tavşantepe Köyü'ne komşu olan Gönenli Köyü ile Çarıklı beldesinde itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın birinci derece yakınları, akrabaları ile oğlunun evine baskın gerçekleştirildi.

Jandarma bu adreslerde bulunan dijital materyaller ve delil niteliği bulunan eşyalara incelenmek üzere el koydu.

Narin'in kaybolduğu gün ve saatte köyde yaşamadığı ve hiçbir işi olmadığı halde Nevzat Bahtiyar'ın ağabeyi A. Bahtiyar'ın köyde bulunduğu kaydedildi.

Nevzat Bahtiyar'ın eşinin de olaydan sonra "Biz buralardan gidiyoruz. İstanbul'a yerleşeceğiz" sözleri şüpheyi artırdı.

İLGİLİ HABERLER