MasterChef Ayşe Elendikten Sonra Estetik mi Yaptırdı? Ayşe Ekiz’in Son Hali Görenleri Şaşkına Uğrattı

MasterChef Ayşe estetik iddialarıyla gündemde. Yarışmaya geçen hafta veda eden Ayşe Ekiz'in son hali görenleri şaşkına uğrattı. İşte, Ayşe Ekiz'in son paylaşımı!

26 yaşındaki Afyonkarahisarlı Ayşe Ekiz, tarım ve hayvancılıkla uğraşıyor. Bu sezon MasterChef Türkiye'nin ana kadrosunda yer alan genç yarışmacı, geçtiğimiz hafta yarışmadan elendi. Programdaki gözyaşları, kimilerine göre doğallığı ve sempatikliği, naifliği ve yetenekleriyle ön plana çıkan MasterChef Ayşe Ekiz, yarışmadan elenir elenmez imaj değiştirdi.

MasterChef Ayşe Estetik Mi Yaptırdı?

Ayşe Ekiz'in yarışmadaki görüntüsü ile sosyal medya hesabından paylaştığı yeni karelerdeki görüntüsü kıyaslandı. 26 yaşındaki Ekiz'in son fotoğraflarını görenlerin aklına 'estetik mi yaptırdı?' sorusu geldi.

Afyon'da bir ev yemekleri lokantası açmayı planlayan Ayşe Ekiz, son paylaşımıyla dikkat çekti. Bu paylaşımı görenler "Botoks veya dolgu mu yaptırdı?" dedi. 

MasterChef Ayşe'nin yüzünün daha dolgun durması ve kaş yapısındaki değişim akıllara "Estetik mi yaptırdı?" sorusunu getirdi. Ancak Ekiz'den bu sorulara henüz bir yanıt gelmedi.

İLGİLİ HABERLER