Hafsanur Sancaktutan Regl Açıklamasıyla Gündemde: Erkeklerden İstiyorum

Ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan regl açıklaması ile gündeme geldi. Siyah Kalp dizisinin başrol oyuncusu, dizi çekerken regl olduğunda erkeklerden ağrı kesici ve ped istediğini söyledi. Sancaktutan’ın bu açıklamaları kısa sürede gündem oldu.

Sosyal medyayı ikiye bölen açıklamalar… Siyah Kalp dizisinin Melek’i 25 yaşındaki ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan regl açıklamasıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Birçok ünlü isim ve takipçi, genç oyuncunun regl konusundaki düşüncelerini desteklerken, bazı kişiler bu fikri doğru bulmadıklarını dile getirdi.

Hafsanur Sancaktutan Regl Açıklaması

Meslektaşı Kubilay Aka ile yeni bir ilişkiye başlayan Hafsanur Sancaktutan, Marie Claire dergisinin yeni sayısına konuk oldu. Röportaj sırasında konu regle geldi. "Kadın demek, ilerlemek demek. Bunun altını her gün çizmemiz gereken bir ülkede yaşıyoruz. Gerçekten çığlık çığlığa bağırmamız lazım" diyerek söze başlayan 25 yaşındaki oyuncu, sette regl olduğu zaman bu durumu erkek meslektaşlarına ve set çalışanlarına mutlaka duyurduğunu belirtti.

Sette regl olduğunda, erkeklerden ağrı kesici ve ped istediğini dile getiren güzel oyuncu, "Gerekirse bunları aldırıyorum. Çünkü bu normal. Anlayın" diye konuştu.

Sosyal medyada bu açıklamalar çok sayıda yorum aldı. Kimisi "Göze sokmaya gerek yok" derken, kimisi ise "Çok normal ve doğal bir durum" diyerek Sancaktutan'ı destekledi.

İLGİLİ HABERLER