MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı 11 Ekim 2024?

MasterChef Türkiye'de bu haftanın ödül oyununu kazanan yarışmacı belli oldu. Kabak ile yaratıcı tabaklar hazırlayan yarışmacılardan biri 100 bin TL'lik ödülün sahibi oldu. İşte, o isim...

MasterChef ödül oyununu kim kazandı 11 Ekim 2024 Cuma? MasterChef ödül oyununda şefler yarışmacılardan 'kabak' ile yaratıcı yemekler hazırlamalarını istedi. Bu hafta dokunulmazlık oyunlarında kırmızı takım 2, mavi takım ise 1 kez galibiyet elde etmişti. Cuma akşamı ise 100 bin TL'lik ödülün sahibi belli oldu. Farklı kabak çeşitleriyle birbirinden lezzetli ve iddialı yemekler hazırlayan yarışmacılardan en başarılı olan, şeflerin değerlendirmesi sonucu büyük ödülü kazandı. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı 11 Ekim 2024?

MasterChef Ödül Oyununu Kim Kazandı 11 Ekim 2024?

Farklı tür ve boyutlardaki kabak çeşitlerini kullanarak tüm hünerlerini sergileyen yarışmacılar 100 bin liralık çeki kazanmak için mücadele etti. Gecenin sonunda başarılı isimler podyuma çağrıldı. 

Onur, Kerem, Ezgi, Emre, Nigar, Eda en başarılı isimler oldu. Son ikiye Kerem ile kalan Nigar ise 100 bin TL büyük ödülün sahibi oldu.

İLGİLİ HABERLER