MasterChef Batuhan’dan Şoke Eden ‘Kurgu’ Açıklaması: Programda Her Şey…

MasterChef Türkiye'nin eski sezon yarışmacısı Batuhan Bayır, programın kurgu olup olmadığı sorulunca şoke eden bir açıklamada bulundu.

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması MasterChef Türkiye ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Yeni sezonuyla her akşam ekrana gelen ve reyting rekoru kıran fenomen yarışma programının eski sezon yarışmacılarından Batuhan Bayır'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

MasterChef Batuhan'dan 'Kurgu' Açıklaması

Acun Ilıcalı’nın patronu olduğu TV8’in Acun Medya imzalı programı MasterChef Türkiye aslında bir kurgudan mı ibaret?

Bu yıl 8'inci sezonuyla ekrana gelen MasterChef'e 2019 yılında katılarak yarışmayı 5'inci bitiren ve daha sonraki yıllarda All Star'a da katılan Batuhan Bayır, katıldığı bir YouTube programında, MasterChef hakkında açıklamalarda bulundu.

İki ayrı sezonda yarışan Bayır, programın kurgu olup olmadığı sorulunca, "Hayır tabii ki değil. Zaten 50 tane kamera var orada. Görevli 20-30 kişi sizi takip ediyor. Aramızda bir şeyi gizlemeye çalışsak da olmuyor" diye yanıt verdi.

Bayır, programın bazen kurgu gibi gözüktüğü yorumuna ise, "Stüdyoda ve kaldığımız evde, hatta molalarda arkaya geçtiğimizde bile bizi sürekli çekiyorlar. Aralarından o kadar iyi kareleri topluyorlar ki, hepsi arka arkaya geldiğinde kurgu gibi duruyor" şeklinde yanıt vererek tartışmalara son noktayı koydu.

İLGİLİ HABERLER