Sihirli Annem’in Yıldızı Jennifer Boyner Büyüdü! Set Anılarını ve Defne Joy Foster’a Olan Özlemini Paylaştı

Kanal D’nin unutulmaz dizisi Sihirli Annem, 2003 yılında başladığından beri milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitledi. Dizide Toprak karakterine hayat veren Jennifer Boyner, o günlerden bugüne büyüdü ve şimdi 24 yaşında. Geçmişe dair anılarını ve dizi setinde yaşadıklarını Kanal D’nin YouTube kanalında içtenlikle anlattı.

Sihirli Annem Seti Aile Gibi

Dizi setinin kendisi için çok özel olduğunu vurgulayan Jennifer Boyner, Sihirli Annem’in adının geçtiği her an, bir aile hissiyatına kapıldığını belirtti. Boyner, “En ufak detayına kadar hepimiz birbirimize destek olduğumuz bir setti. Dev bir kadro vardı ve hep birlikte büyük bir aile gibi çalıştık," dedi.

Defne Joy Foster’a Duygusal Özlem

Dizide anne-kızı canlandırdığı Defne Joy Foster hakkında duygusal açıklamalar yapan genç oyuncu, Foster'ın enerjisinin setin atmosferini tamamen değiştirdiğini söyledi. Boyner, “Defne abla herkesle çok rahat sohbet ederdi, onu çok özlüyorum ve o yönünü örnek alıyorum,” dedi. Foster’ın kaybı sonrası hakkında konuşmaktan çekindiğini belirten Boyner, bu konuda tereddüt yaşadığını da dile getirdi.

‘Defne Abla ile İlgili Konuşmakta Tereddüt Ettim’

Jennifer Boyner, Defne Joy Foster ile ilgili konuşmanın kendisi için zorlu bir süreç olduğunu belirtti. “Çok haber çıkıyor hakkımda. Defne ablayla ilgili konuşmaya tereddüt etmiştim ama bence onun hakkında yorum yapmak en doğal hakkım. İnsanlar bunu gündem olmak için yapıyorsunuz dediğinde irite oluyorum,” dedi.

Jennifer Boyner, yeni projeleri ve filmleri için heyecanla gün sayarken, Sihirli Annem setindeki dostlukların hayatında derin izler bıraktığını ifade etti.

İLGİLİ HABERLER