Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçı Ne Zaman? Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda? Beşiktaş Eintracht Frankfurt İlk 11’ler!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak. Beşiktaş - Eintracht Frankfurt maçının tüm detayları haberimizde.

UEFA Avrupa Ligi Lig Aşaması maçlarında temsilcilerimiz ikinci randevularına bu akşam çıkıyor. İlk maçında Ajax’a 4-0 kaybederek henüz puan alamayan Beşiktaş, bugün Almanya temsilcisi Eintracht Frankfurt’u konuk edecek. Rakibimiz 1 puanda. Bu akşamki maçın detayları belli oldu. Peki, Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı hangi kanalda? Hakem ve kadrolar belli oldu! İşte, Beşiktaş Eintracht Frankfurt ilk 11’ler!

Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Avrupa Ligi Beşiktaş Eintracht Frankfurt maçı 3 Ekim 2024 Perşembe, bugün, saat 22.00’de başlayacak. Tüpraş Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İskoç hakem John Beaton ve yardımcıları Daniel McFarlane ile David McGeachie yönetecek.

Beşiktaş Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Beşiktaş’ın Avrupa Ligi mücadelesi TRT 1 ve tabii ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş Eintracht Frankfurt İlk 11’ler!

Beşiktaş Eintracht Frankfurt muhtemel 11’ler şöyle:

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Ndour, Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Semih, Immobile.

Eintracht Frankfurt: Santos, Kristensen, Tuta, Theate, Nkounkou, Knauff, Skhiri, Dahoud, Marmoush, Ekitike, Matanovic.

Beşiktaş Eintracht Frankfurt ilk 11 akşam saatlerine doğru açıklanacak. Maç kadroları açıklandığında haberimizi güncelleyeceğiz. Kadroları bu sayfa üzerinden anlık takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER