Twente Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Twente Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda? Twente Fenerbahçe İlk 11’ler!

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, bu akşam Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak. Twente - Fenerbahçe maçının tüm detayları haberimizde.

UEFA Avrupa Ligi Lig Aşaması maçlarında temsilcilerimiz ikinci randevularına bu akşam çıkıyor. İlk maçını US Gilloise’e karşı 2-1 kazanarak 3 puana ulaşan Fenerbahçe, bugün Hollanda temsilcisi Twente’e konuk olacak. Rakibimiz 1 puanda. Bu akşamki maçın detayları belli oldu. Peki, Twente Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Twente Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Hakem ve kadrolar belli oldu! İşte, Twente Fenerbahçe ilk 11’ler!

Twente Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Avrupa Ligi Twente Fenerbahçe maçı 3 Ekim 2024 Perşembe, bugün, saat 22.00’de başlayacak. De Grolsch Veste Stadı'nda oynanacak mücadeleyi İngiliz hakem Chris Kavanagh ve yardımcıları Lee Betts ile James Mainwaring yönetecek.

Twente Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi mücadelesi TRT 1 ve tabii ekranlarından naklen yayınlanacak.

Twente Fenerbahçe İlk 11’ler!

Twente Fenerbahçe muhtemel 11’ler şöyle:

Twente: Unnerstall, Van Rooij, Hilgers, Bruns, Salah-Eddine, Vlap, Regeer, Steijn, Lammers, Van Wolfswinkel, Van Bergen.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Becao, Djiku, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko (En-Nesyri).

Twente Fenerbahçe ilk 11 akşam saatlerine doğru açıklanacak. Maç kadroları açıklandığında haberimizi güncelleyeceğiz. Kadroları bu sayfa üzerinden anlık takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER