CHP'li Belediye TOGG Aracını Vatandaşların Hizmetine Sundu

Beykoz’u kazanan CHP’li başkan, makam aracı ile ilgili ilginç bir karara imza attı. CHP’li belediye TOGG aracını vatandaşların hizmetine sundu. İşte, detaylar.

Beykoz Belediye Başkanı olan Alaattin Köseler, makam aracını halkın kullanımına açtığını duyurdu. TOGG markalı araç, sünnet ve düğün arabası olarak hizmet verecek.

Makam Aracınız, Düğün Aracınız sloganı ile duyurulan hizmet, Beykoz’daki vatandaşları heyecanlandırdı. Belli şartlar karşılığında kullanılacak elektrikli otomobil, özellikle maddi durumu kötü olan vatandaşların imdadına yetişecek.

Hizmetten yararlanmak isteyenlerin 444 66 61 numaralı telefon üzerinden belediye ile iletişime geçmesi gerekiyor. Buna ek olarak Whatsapp hattı veya sosyal medya hesapları üzerinden de belediyeden bu hizmet talep edilebiliyor.

TOGG aracı sünnet veya düğünlerde kullanmak isteyenlerin, üzerine kayıtlı araç olmaması gerekiyor. Ayrıca başvuru sahiplerinin Beykoz’da ikamet etmesi de istenen şartlar arasında yer alıyor. Son olarak da organizasyonun Beykoz sınırları içerisinde yapılması gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER