Termal Otelde Harem Kurmuştu: Sahte Mehdi Mustafa Çabuk'tan Esra Erol'a Ölüm Tehdidi!

Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol, termal otelde kandırıp yanına getirdiği genç kızlarla harem kuran sahte mehdi Mustafa Çabuk'u deşifre etmişti. Sahte mehdiden Erol'a ölüm tehdidi geldi!

ATV'nin gündüz kuşağında en çok izlenen programlarından Esra Erol'da geçtiğimiz sezon sahte mehdi Mustafa Çabuk olayını aydınlatmış, kendini mehdi diye tanına bu şahsın, genç kızları kandırıp bir termal otelde harem kurduğunu ortaya çıkarmıştı. Mustafa Çabuk, Esra Erol'u ölümle tehdit etti.

"Senin Canını Alacağım"

Geçen sezon Fatma hanım Esra Erol’a katılarak kızı Mevlüde’nin internetten tanıştığı Mustafa Çabuk ile kaçtığını söyleyerek programda kızını aramıştı.

Sahte mehdi Mustafa Çabuk'un Çanakkale'de bir termal otelde 300 kadını zapt ettiği Çabuk'un kendine harem kurduğu anlaşılmıştı. Çabuk'un ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü ve kaçakçılık yaptığı ortaya çıktı. Çabuk'un Hasan isimli müridine ses kaydı gönderdiği bugünkü yayında ortaya çıkarken, kayıtta Esra Erol'u "Ey Esra Erol, sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım. Seni destekleyenlerin de canını alacağım. Herkesin canını alacağım" sözleriyle tehdit ettiği tespit edildi.

İLGİLİ HABERLER