16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Kültür Sanat MasterChef Ana Kadroya Giren 4. İsim Belli Oldu

MasterChef Ana Kadroya Giren 4. İsim Belli Oldu

MasterChef ana kadroya giren 4 isim kim oldu? Zeynep, Hakan ve Onur’un ardından 4. önlüğün sahibi dün akşam belli oldu. İşte, o isim...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MasterChef Ana Kadroya Giren 4. İsim Belli Oldu

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması MasterChef Türkiye 2024 sezonu ana kadrosu ön eleme turlarının ardından şekillenmeye başlıyor. TV8'in reyting rekortmeni programında ana kadroya girecek 16 yarışmacıyı şefler Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya belirliyor. 

15 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümde ana kadroya girecek olan 4. isim de netleşti. Peki, MasterChef ana kadroya giren 4 isim kim oldu?

MasterChef Ana Kadroya Giren 4. İsim!

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef'te Pazartesi akşamı yarışmacılar ana kadroya girmek için soya sosu yemekleri hazırladı. 

İlk turu geçen 4 yarışmacı Ümmühan, Deniz, Bartu ve Bera oldu ve ikinci etapta ıspanak ve hamur ile yaratıcı tabaklar hazırladı.

Mehmet Şef, "4 tekniğin bir araya geldiği güzel bir yemek" diyerek bir yarışmacının ıspanaklı kol böreğine övgü yağdırdı.

Börekleri pişmeyen Bartu ve Bera bu gece de kaybederken, son ikiye kalan Deniz ile Ümmühan beyaz önlük için açıklanacak sonucu heyecanla bekledi.

Ana kadroya giren 4. isim Ümmühan oldu.

Ana kadroda Zeynep, Hakan, Onur ve Ümmühan yer alıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gonca Vuslateri Hayat Hırsızı Dizisiyle Çok Konuşulacak

Gonca Vuslateri Hayat Hırsızı Dizisiyle Çok Konuşulacak

Sponsorlu bağlantılar