Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Magazin Hadise Gönlünü Ona Kaptırdı: Şenol Sönmez Kimdir?

Hadise Gönlünü Ona Kaptırdı: Şenol Sönmez Kimdir?

Hadise ile Şenol Sönmez yeni bir aşka yelken açtı. Güzel şarkıcı, rol aldığı Esas Oğlan dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez’e gönlünü kaptırdı. Peki, Şenol Sönmez kimdir?

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hadise Gönlünü Ona Kaptırdı: Şenol Sönmez Kimdir?

Hadise, Seda Bakan, Şükrü Özyıldız ve Serhat Teoman gibi ünlü isimleri kadrosunda buluşturan 'Esas Oğlan' dizisi, ünlü şarkıcı Hadise'ye 'aşk' getirdi. Uzun süredir yalnız olan Hadise, ilk kez oyuncu olarak kamera karşısına geçtiği Esas Oğlan dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez ile yeni bir aşka yelken açtı. Hadise'nin hayranları 'Şenol Sönmez kimdir?' merak ediyor.

Hadise'nin Sevgilisi Şenol Sönmez Kimdir?

2 aydır gözlerden uzak aşk yaşayan Hadise ile Şenol Sönmez'in ilişkisi magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı. Esas Oğlan adlı dijital dizi vesilesiyle tanışan ikilinin aşkı sosyal medyanın da gündemine oturdu. 

Şimdilerde İnci Taneleri dizisini de yöneten Sönmez'in hayatı ve kariyeri, bu gelişmenin ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Şenol Sönmez kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi projelerde görev aldı?

28 Şubat 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Şenol Sönmez, İstanbul Üniversitesi Turizm Otelcilik Bölümü mezunudur. Reji asistanı olarak başladığı mesleğine İbrahim Tatlıses’in ‘İbo Şov’ programında yönetmen yardımcısı olarak devam etti. İlk dizi yönetmenlik işi Gönül Salıncağı oldu. Doktorlar, Unutulmaz, İffet, Osmanlı Tokadı, Huzur Sokağı, Öldür Beni Sevgilim ve İnci Taneleri gibi projeleri yönetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Umut Akyürek: Kızım Yasaklı Madde Kullanıyor, Kendimi Odaya Kilitledim!

Umut Akyürek: Kızım Yasaklı Madde Kullanıyor, Kendimi Odaya Kilitledim!