Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Spor Elif Karaarslan Hakemlikten Atılınca Takipçi Sayısı Rekora Koştu! Maç Başına Ne Kadar Kazandığını Açıkladı! Süper Lig’de Şike Var Dedi!

Elif Karaarslan Hakemlikten Atılınca Takipçi Sayısı Rekora Koştu! Maç Başına Ne Kadar Kazandığını Açıkladı! Süper Lig’de Şike Var Dedi!

Gözlemci Orhan Erdemir ile cinsel ilişki videosu ortaya çıktıktan sonra TFF tarafından hakemlikten atılan Elif Karaarslan, sosyal medyada bir maçtan ne kadar kazandığını açıkladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Elif Karaarslan Hakemlikten Atılınca Takipçi Sayısı Rekora Koştu! Maç Başına Ne Kadar Kazandığını Açıkladı! Süper Lig’de Şike Var Dedi!

Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bağlı 61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir ile cinsel ilişki videosu ortaya çıkan 24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan sosyal medya gündeminde yer alıyor. Ömür boyu men cezası alan iki isimden Karaarslan, hakemlikten atıldıktan sonra sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapmaya ve mesajları yanıtlamaya başladı.

Bir Maçtan Ne Kadar Kazandığını Açıkladı

Cinsel ilişki görüntülerini reddeden, videodaki kadının kendisi olmadığını iddia eden Elif Karaarslan, şu sıralar Instagram'ın gözde isimlerinden biri. Takipçi sayısı rekora koşan eski hakeme gelen sorulardan biri de ne kadar para kazandığı oldu.

Elif Karaarslan'ın bir maçtan ne kadar kazandığı merak edildi. Karaarslan ise o soruyu şöyle yanıtladı: “Birçok kişi hakemliği sormuş. Arkadaşlar maç ücreti olarak 200 TL aldığınız bir durumda bu sizin mesleğiniz olabilir mi?”

Süper Lig’de Birçok Hakem Torpilli!

Genç hakem maç başına 200 TL kazandığını, bu parayla zor geçindiğini, bunun olsa olsa hobi olacağını ve bu hobiyi 4 senedir şerefiyle, namusuyla vizeli olarak yaptığını anlattı.

Süper Lig hakemleri hakkında gündem yaratacak açıklamalar yapmayı da ihmal etmeyen Karaarslan, “Hiçbir maça geç kalmadım, hiçbir maçın kaderini değiştirecek bir hata yapmadım, klasman yükselme koşularında başarılı oldum, bütün sınavları geçtim, o kadar üstüme oynanmasına rağmen. Başım dimdik.

Ve bu sene ne olacağını size söyleyeyim mi? 

Süper Lig'de sürekli hakem hatalarını konuşacağız, çünkü birçoğu torpili sayesinde oradalar, çok fazla yetenekli hakemi hakemlik siyasetinde kendi taraflarında olmadığı için uzaklaştırdılar.'' sözleriyle camiayı büyük bir töhmet altında bıraktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Xiaomi Smart Band 9 Pro Göründü! İşte Tasarımı ve Cazip Özellikleri

Xiaomi Smart Band 9 Pro Göründü! İşte Tasarımı ve Cazip Özellikleri