16 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Erol Bulut'tan Milli Takım ve Süper Lig'e Dair Çarpıcı Açıklamalar

Erol Bulut'tan Milli Takım ve Süper Lig'e Dair Çarpıcı Açıklamalar

Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında Galler'e karşı galibiyete yakın olduğunu belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erol Bulut'tan Milli Takım ve Süper Lig'e Dair Çarpıcı Açıklamalar

Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut, AA muhabirine verdiği röportajda, A Milli Futbol Takımı'nın Galler karşısında galibiyete yakın olduğunu belirtti.

Bulut, milli takımın son durumu hakkında yorum yaparken, "Son olarak Hollanda ile oynadık ve bazı hakem hataları yaşadık. Hollanda’nın görmesi gereken bir kırmızı kart pozisyonu vardı. O maçı geçseydik, İngiltere ile oynayacaktık ve finale kalma şansımız olabilirdi. İngiltere güçlü bir ekip ama şanssızlık yaşadık. Galler ile yeni bir başlangıç yapacağız ve umarım iyi bir performansla gruptan lider çıkarız" dedi.

Galler'in ev sahibi olduğu maçlarda güçlü bir performans sergilediğini belirten Bulut, "Galler maçı kolay olmayacak; evlerinde etkili bir takım. Yeni teknik direktörleri Craig Bellamy'nin ilk maçı olacak ve kendini göstermek isteyecektir. Milli takım kalitesi ve oyun stili açısından bir adım önde. Avrupa Şampiyonası'ndaki iniş çıkışlara rağmen, Galler maçını kazanacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Hakan Çalhanoğlu'nun Altın Top (Ballon d'Or) ödülüne aday gösterilmesini değerlendiren Bulut, "Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da uzun süredir istikrarlı bir performans sergiliyor. Milli takımda zaman zaman eleştirilse de, Milan ve Inter'deki performansı göz önünde. Bu ödüle aday gösterilmesi, Türk futbolu için büyük bir gurur. Milli takım için de çok önemli bir futbolcu" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Millî Takımımız, Galler Maçı Öncesi Son Antrenmanını Gerçekleştirdi

Millî Takımımız, Galler Maçı Öncesi Son Antrenmanını Gerçekleştirdi

Sponsorlu bağlantılar