Fenerbahçe Yoane Wissa transferinde ciddi

Fenerbahçe, 2 Nisan'daki kongrede çıkacak kararı beklerken transfer çalışmalarına devam ediyor. Avrupa basınında, sarı-lacivertlilerin 25 milyon Euro değerinde bir yıldızla ilgilendiği iddia ediliyor.

Fenerbahçe Yoane Wissa transferinde ciddi

Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan yetkililerin, 25 milyon Euro bonservis bedeline sahip olan bir yıldız futbolcuyu kadrosuna katmayı planladığı iddia edildi. Öte yandan, söz konusu oyuncuya bu yaz döneminde birçok takımın teklif yapacağı belirtildi...

Fenerbahçe Spor Kulübü, 2 Nisan'da olağanüstü bir kongre düzenleyecek. Bu kongrede, güncel konuların yanı sıra ligden çekilme konusu da üyelere sorulacak. Yeterli çoğunluk sağlanamazsa, 9 Nisan'da yapılması planlanan bir sonraki olağanüstü kongre sonrasında Fenerbahçe'nin ligden çekilip çekilmeyeceği netleşecek.

FENERBAHÇE'YE YAZILDI

Fransa'da yayın yapan African Foot United internet sitesi, Brentford forması giyen Yoane Wissa için bu yaz birçok takımın teklif yapacağını belirtti. Haberde, Fenerbahçe'nin de bu kulüpler arasında olduğu ifade edildi. Sarı-Lacivertlilerin, Demokratik Kongo'lu golcüyü yakından takip ettiği ve teklif yapabileceği belirtildi. Ancak Wissa'nın bonservis bedelinin 25 milyon Euro olduğu vurgulandı. Yoane Wissa, bu sezon Brentford formasıyla 27 resmi maça çıktı ve bu maçlarda 7 gol ve 2 asist kaydetti.

REKOR CENGİZ ÜNDER'DE

Fenerbahçe tarihindeki en pahalı transfer, geçen yaz Marsilya'dan 15 milyon Euro'ya alınan Cengiz Ünder oldu.

https://twitter.com/premierleague/status/1765016499507302649

Fenerbahçe Yoane Wissa transferinde ciddi