19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Trabzonspor'un Forvet Transferi İçin Gözler Yönetime Çevrildi

Trabzonspor'un Forvet Transferi İçin Gözler Yönetime Çevrildi

Trabzonspor'un transfer gündeminde golcü arayışı öne çıkıyor. Bordo-Mavililer, forvet takviyesi konusunda yeni bir öneriyle karşı karşıya kaldı ve transfer çalışmaları hız kazandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trabzonspor'un Forvet Transferi İçin Gözler Yönetime Çevrildi

Avrupa macerasını tamamlayan Trabzonspor, hem Süper Lig'de hem de kupalarda güçlü bir kadro oluşturma hedefiyle transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda Bordo-Mavililer'in öncelikli hedefi, golcü takviyesi üzerine yoğunlaşmış durumda.

Trabzonspor'un golcü listesinde bir dönem üst sıralarda yer alan Wout Weghorst'un yeni takımı belirlendi. Hollanda'nın Ajax kulübü, 32 yaşındaki forvetle anlaşmaya vardı. Ayrıca, Trabzonspor'un on numara pozisyonu için düşündüğü isimlerden biri olan Güney Koreli Hyun-seok Hong da, Alman ekini Mainz'a transfer oldu.

Trabzonspor'da kadroda düşünülmeyen forvet oyuncusu Umut Bozok'un adı Amedspor'la anılıyor. Ersun Yanal'ın çalıştırdığı 1. Lig ekibi, ilk üç haftayı gol atamadan kapatmıştı ve Bozok'u transfer etmek için son ana kadar mücadele ediyor.

Bordo-Mavili ekibe, Rusya'nın Spartak Moskova takımının forveti Aleksand Sobolev'in menajerler aracılığıyla önerildiği bilgisi geldi. Ancak Trabzonspor'un henüz bu oyuncuya yönelik bir dönüş yapmadığı belirtiliyor. Teknik heyetin oyuncu hakkında olumlu bir rapor vermesi durumunda, transfer görüşmeleri başlatılabilir.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Para Taekwondocu Mahmut Bozteke Altın Madalya Kazandı

Para Taekwondocu Mahmut Bozteke Altın Madalya Kazandı

Sponsorlu bağlantılar