19 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Spor Trezeguet'nin Yeni Adresi Belli Oldu: Trabzonspor'dan Ayrıldı!

Trezeguet'nin Yeni Adresi Belli Oldu: Trabzonspor'dan Ayrıldı!

Trabzonspor'un Mısırlı yıldızı Trezeguet, Suudi Arabistan kulübü Al-Fateh'e transfer olmaya hazırlanıyor. Trezeguet'nin teklife olumlu yaklaştığı belirtilirken, Trabzonspor'un yabancı kontenjanını açmak amacıyla bu transferden önemli bir gelir elde etmesi bekleniyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Trezeguet'nin Yeni Adresi Belli Oldu: Trabzonspor'dan Ayrıldı!

Şampiyonluk sezonunun ardından Aston Villa'dan 4 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Trezeguet, Trabzonspor'dan ayrılmaya hazırlanıyor.

Muhammed Cham'ın transferiyle birlikte kadrodaki yabancı sayısının 15'e çıkması, yönetimi zor durumda bırakmıştı. Teklic kiralık olarak gönderilecek, ancak bir yabancı forvetin daha gitmesi gerekiyor. Denswil ve Bardhi'nin ayrılmaya sıcak bakmaması üzerine yönetim, Trezeguet'in transferine yöneldi.

Suudi Arabistan kulübü Al-Fateh, Mısırlı yıldızın menajeriyle prensip anlaşmasına vardı. Trezeguet'in de ayrılık konusunda sıkıntı yaratmadığı belirtilirken, bu transferin kısa sürede resmiyete dökülmesi bekleniyor.

Trabzonspor, Trezeguet'in satışından 4-5 milyon euro civarında bir gelir elde etmeyi planlıyor. Bu hamle, hem yabancı kontenjanında yer açılmasını sağlayacak hem de forvet transferine bütçe oluşturacak. Trezeguet'in ayrılığı sonrası sol kanat rotasyonunda Orsic ve Nwakaeme ikilisi yer alacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seyran'ın Hayatına Sinan Geliyor! Cem Söküt Yalı Çapkını'nda

Seyran'ın Hayatına Sinan Geliyor! Cem Söküt Yalı Çapkını'nda

Sponsorlu bağlantılar