08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Teknoloji Galaxy Watch'tan Sağlık Sensörü ile Muhteşem Geri Dönüş! Bioactive Geliyor

Galaxy Watch'tan Sağlık Sensörü ile Muhteşem Geri Dönüş! Bioactive Geliyor

Galaxy Watch'tan Sağlık Sensörü ile Muhteşem Geri Dönüş! Yarın düzenlenecek etkinlikte BioAktive sensörü dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Galaxy Watch'tan Sağlık Sensörü ile Muhteşem Geri Dönüş! Bioactive Geliyor

Samsung, yılın en büyük ikinci etkinliği olan Galaxy Unpacked'e bir gün kala teknoloji dünyasını heyecanlandırdı. Yarın düzenlenecek etkinlikte Galaxy Z Fold6, Z Flip6, Galaxy Ring, Watch 7, Watch Ultra ve Galaxy Buds 3 serisi tanıtıma hazırlanıyor. Galaxy Watch 7 serisiyle duyurulacak yeni BioActive sensörü dikkat çekiyor. 

Galaxy Watch Ultra, yeni BioActive sensörü ile sağlık ölçümlerinde çığır açacağa benziyor. Samsung'un duyurusuna göre, sensör üç büyük yenilikle geliyor: Geliştirilmiş fotodiyot performansı, ek LED renkleri ve bileşenlerin en iyi şekilde düzenlenmesi gibi yeniliklerle kullanıcıların şimdiden meraklanmasına sebep oldu. 

Her fotodiyotun verimliliği iki katına çıkarıldı. Sayı sekizden dörde düşürüldü, bu da daha fazla LED çeşidi için yer açtı. Yeni BioActive sensörü mavi, sarı, menekşe, ultraviyole, yeşil, kırmızı, kızılötesi LED'lerle donatıldığı için ölçümleri daha hassas hale geldi.

 Yenilenen LED'ler sayesinde Galaxy Watch Ultra, kalp hızı, uyku kalitesi, kan basıncı, kan oksijen seviyeleri ve stres seviyeleri gibi çeşitli sağlık ölçümlerinde doğruluğu artırarak daha kesin sonuçlar sunuyor. 

Özellikle egzersizler sırasında kalp hızı ölçümlerinin doğruluğu yüzde 30 oranında artışa geçiyor. BioActive sensörü, metabolik sağlık ve biyolojik yaşlanmanın bir göstergesi olan gelişmiş glikasyon ürünleri (AGE'ler) endeksini sunuyor.

Yaşam tarzı ve beslenme alışkanlıklarının etkileri ölçülebilir hale geliyor. Galaxy Watch Ultra, 40mm ve 44mm boyut seçenekleriyle tanıtım için hazırlanıyor.

KAYNAK: Haber Merkezi
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Netflix 3. Sezon Onayı Geldi: Kimler Geldi Kimler Geçti Yeni Sezona Hazırlanıyor

Netflix 3. Sezon Onayı Geldi: Kimler Geldi Kimler Geçti Yeni Sezona Hazırlanıyor

Sponsorlu bağlantılar