Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Teknoloji Xiaomi Smart Band 9 Pro Göründü! İşte Tasarımı ve Cazip Özellikleri

Xiaomi Smart Band 9 Pro Göründü! İşte Tasarımı ve Cazip Özellikleri

Smart Band 9'un piyasaya sürülmesinden sadece birkaç ay sonra, Xiaomi Smart Band 9 Pro’yu çıkarmaya hazırlanıyor. Akıllı bilekliğin render görüntüleri sızdırıldı. İşte, tasarımı ve cazip özellikleri!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Xiaomi Smart Band 9 Pro Göründü! İşte Tasarımı ve Cazip Özellikleri

Xiaomi Smart Band 9 Pro görselleri sızdırıldı. Burada en dikkat çekici tasarım değişikliği ekranın kendisi gibi görünüyor. Görüntüler, Band 8 Pro'nun düz panelinden farklı olarak hafifçe kavisli bir ekran tasvir ediyor. Kayış da önceki nesle göre incelmiş gibi görünüyor, toka artık Apple Watch tasarımına benzer şekilde uca yakın konumlandırılmış. Muhtemelen navigasyon için kullanılan tek düğme, bilindik hap şeklini koruyor.

Xiaomi Smart Band 9 Pro Tasarımı

En büyük estetik değişim yan çerçeve olabilir. Band 8 Pro'nun parlak metal kaplaması gitti, Band 9 Pro'da daha mat bir dokuyla değiştirildi. Görüntüler ayrıca daha dar çerçevelere sahip daha büyük bir ekrana işaret ediyor.

Sızdırılan render'lara göre, Xiaomi Band 9 Pro muhtemelen en az üç renkte gelecek: gümüş, siyah ve altın. 

Resmi özellikler henüz açıklanmamış olsa da Band 8 Pro'yu potansiyel bir kıyaslama aracı olarak kullanabiliriz. 336 x 480 çözünürlük, 60 Hz yenileme hızı ve güneş ışığında okunabilirlik için 600 nitlik tepe parlaklığa sahip 1,74 inçlik bir AMOLED ekrana sahipti. 

Band 8 Pro ayrıca sürekli kalp atış hızı ve kan oksijen izleme, stres izleme, uyku izleme ve 5 ATM'ye kadar su geçirmezlik gibi özelliklerle sağlık ve fitness takibi yeteneklerine sahipti. 150'den fazla spor modu ve gelişmiş algoritmalarla çok çeşitli egzersiz tercihlerine hitap ediyordu. 

İleriye bakıldığında, Band 9 Pro potansiyel iyileştirmelerle benzer özellikler sunabilir. Otomatik parlaklık ayarı, GPS işlevi, çeşitli saat yüzleri (Her Zaman Açık Ekran seçeneği dahil) ve Mi Fitness Uygulamasıyla sorunsuz entegrasyon gibi işlevlerin muhtemelen devam edeceğini varsayabiliriz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Anayasa Açıklamasıyla Gündemde! İşte Tepki Toplayan 3. Madde Açıklaması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Anayasa Açıklamasıyla Gündemde! İşte Tepki Toplayan 3. Madde Açıklaması