Hakem Elif Karaarslan Kimdir? Cinsel İlişki Görüntüleriyle Gündem Olan Elif Karaarslan Kaç Yaşında, Nereli?

Cinsel ilişki görüntülerinin ortaya çıkmasıyla TFF’den ‘ömür boyu men’ cezası aldılar. Gözlemci Orhan Erdemir ile Hakem Elif Karaarslan olayı gündem oldu. Hakem Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşında, nereli?

24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan ile 61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir arasında yaşanan cinsel ilişkinin görüntüleri, 2023 yılında ortaya çıkmıştı. TFF Tahkim Kurulu iki ismi görevden ömür boyu men etti. Bu karar ve olay gündem yaratırken, birçok kişi genç kadın hakemin ve erkek gözlemcinin biyografisini merak etmeye başladı. Peki, Hakem Elif Karaarslan kimdir, kaç yaşında, nereli?

Elif Karaarslan Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

9 Temmuz 2000 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya gelen Elif Karaarslan, 2024 yılı itibariyle 24 yaşında. Yeşil sahaların renkli gözlü ve sarışın hakemi Karaarslan, sosyal medya paylaşımları ve güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Alt liglerde hakemlik yapan Karaarslan, hakem olmadan önce futbol oynuyordu. Futbola Libade Spor Kulübü'nde başladı. Ardından Beşiktaş ve Bakırköy Gençlikspor gibi kulüplerde lisanslı olarak oynadı.

16 yaşında sakatlanarak futbola veda eden Elif Karaarslan, 20 yaşında hakem oldu. İlk maçına 29 Şubat 2020 tarihinde ikinci yardımcı hakem olarak çıktı. 

Instagram'da 332 bin takipçisi bulunan genç hakemin, her maçta sarf ettiği "Hakeme kalkan eller kırılsın" sözü sloganı oldu.

Hakem Elif Karaarslan ile gözlemci Orhan Erdemir’in cinsel ilişki görüntülerinin ortaya çıkması sonrası, iki isim de görevden men edildi.

İLGİLİ HABERLER