Orhan Erdemir Kimdir? Cinsel İlişki Görüntüleriyle Gündem Olan Orhan Erdemir Kaç Yaşında, Nereli?

Cinsel ilişki görüntülerinin ortaya çıkmasıyla TFF’den ‘ömür boyu men’ cezası aldılar. Gözlemci Orhan Erdemir ile Hakem Elif Karaarslan olayı gündem oldu. Peki, Orhan Erdemir kimdir, kaç yaşında, nereli?

61 yaşındaki Süper Lig eski hakemi, gözlemci Orhan Erdemir ile 24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan arasında yaşanan cinsel ilişkinin görüntüleri, 2023 yılında ortaya çıkmıştı. TFF Tahkim Kurulu iki ismi görevden ömür boyu men etti. Bu karar ve olay gündem yaratırken, birçok kişi genç kadın hakemin ve erkek gözlemcinin biyografisini merak etmeye başladı. Peki, Gözlemci Orhan Erdemir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Orhan Erdemir Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli?

29 Haziran 1963 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Orhan Erdemir, 2024 yılı itibariyle 61 yaşındadır. Erdemir, profesyonel olarak 2 yıl futbol oynamış, 1985 yılında hakemlik görevine başlamıştır. Süper Lig'de 12 sezon boyunca 136 karşılaşma yöneten eski hakem, son yıllarda gözlemci olarak görev almaktadır. 

Hakem Elif Karaarslan ile gözlemci Orhan Erdemir’in cinsel ilişki görüntülerinin ortaya çıkması sonrası, iki isim de görevden men edildi.

İLGİLİ HABERLER