Seçil Erzan Vakaları Artıyor: Denizbank Şube Müdürünün 200 Milyon Liralık Dolandırıcılık Yaptığı İddia Edildi

Ünlü futbolcuları dolandırması iddiası ile tutuklu yargılanan Seçil Erzan vakasının bir benzeri de geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaşandı.

Denizbank Bornova Şube Müdürü Hatice Ö. İsimli şahıs aynı zamanda Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Başkanı olarak görev alıyordu. 

Hatice Ö. İddiaya göre çok yüksek kârlar vadederek Karşıyaka Spor Kulübü’nden 3 yöneticiden ve 2 ayrı iş insanından toplamda 200 milyon lira topladı. 

Hatice Ö. Bazılarına kur korumalı mevduat ile altın hesabında değerlendirileceğini iddia ederken diğer mağdurlara ise fiziki altın alacağını söyleyerek döviz bürosuna aktardığını iddia edildi. 

Topladığı paraların hiçbirini fon hesabına yatırmadığı öne sürülen iddialar arasında yer alıyor. 

Toplamış olduğu paraları Karşıyaka’da yer alan bir döviz bürosu sahibinin hesabına yatırdığı düşünülüyor. MASAK konu ile alakalı inceleme başlattı. 

İntihar Etmeye Kalkmış!

Olaydan sonra evinde çok fazla sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu anlaşılan Hatice Ö. Tedavi edilmesi amacı ile hastaneye sevk edildi. Tedavisinin ardından da konu ile alakalı gözaltına alınacak. 

İLGİLİ HABERLER