08 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Gündem Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hakkında Flaş Yolsuzluk İddiası!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hakkında Flaş Yolsuzluk İddiası!

FETÖ'yü öven, diploması olmayan, makam aracını şahsi işleri için kullanan... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı karıştı!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Hakkında Flaş Yolsuzluk İddiası!

7 kişinin işten çıkarıldığı flaş gelişmede neler yaşandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kendi içinde yeni yapılanmaya mı gidiyor? İşte detaylar!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çalkalanıyor

Derya Yanık bakan olduktan bir ay sonra bakanlığa atanan, şu an Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın en yakınlarından biri olan Darülaceze Başkanı Esra Ceceli hakkında şu iddialar gündemi sarstı:

İddiaya göre Ceceli, kendine görev yazdırıp para aldı, şahsına ait ajans üzerinden ihalelere girdi. Bu yollarla usulsüz ek gelir elde etti.

Bakanlıkla ilgili iddialar şöyle devam ediyor...

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş’ın danışmanı Melih Özyardımcı’ya iki araç tahsis ettiği, şahsın özel işleri için lüks makam araçlarını kullandığı, aynı zamanda bir yakınını İl Müdürlüğü'nde makam şoförü yaptığı ortaya çıktı.

Bu haberlerin bakanlık için yayılması ve tartışılmaya başlanmasının ardından il müdürlüğündeki 7 şoför bir hafta önce işten atıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda Fethullah Gülen cemaatine mensup çok sayıda kişinin bulunduğu, bunlardan birinin bakan yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu olduğu öne sürüldü. Söz konusu şahıs daha önce, “Muhterem Fethullah Gülen hocamız rabbim sizden razı olsun” paylaşımını yapmıştı. Aynı şekilde İstanbul İl Müdür Yardımcısı Ayten Yılmaz'ında FETÖ'den soruşturulduğu ve işe geri döndüğü iddia edildi.

Bakanlıktan açıklama bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Motorine İndirim Geliyor! Gece Yarısından İtibaren Geçerli Olacak

Motorine İndirim Geliyor! Gece Yarısından İtibaren Geçerli Olacak

Sponsorlu bağlantılar