Bebeklerini Alkol ve Bin Dolar Karşılığında Satarken Yakalandılar!

ABD'li çift, bir kamp alanında yenidoğan bebeklerini alkol ve bin dolar karşılığında satarken suçüstü yakalandı! İmzaladıkları sözleşmenin detayları tüyler ürpertti!

ABD'nin Arkansas eyaletinde genç bir çift, bebeklerini satarken suçüstü yakalandı. Alkol ve yasaklı madde bağımlısı oldukları düşünülen 21 yaşındaki Darien Urban ve 20 yaşındaki Shalene Ehlers, yenidoğan bebeklerini 6'lı bira ve bin dolar karşılığında satmak üzere bir kamp alanına geldi.

Bebeklerini Satarken Yakalandılar

Kamp alanının sahibi çiftin şüpheli hareketlerini fark ederek şerife haber verdi. Olay yerine baskın yapan ekipler, 2 aylık bebeği kamp alanında buldu. Yetkililer acil hizmetlere haber vererek çocuğu muayene için hastaneye götürdü.

Kamp alanındaki görgü tanıkları, bebeğin cildinin zarar gördüğünü ve kötü bir koku yaydığını ifade etti.

Şerif, çocuğu 6'lı bira ve bin dolar karşılığında satın aldığını iddia eden Polis Cody Martin isimli şahsın imzaladığı sözleşmeye ulaştı. O notta yazanlar tüyler ürpetti. İşte, bebeklerini satmak üzere genç çiftin imzaladığı sözleşmede yazanlar:

"Ben Darien Urban ve Shalene Ehlers, erkek çocuğumuzun üzerindeki haklarımızı bin dolar karşılığında 09/21/2024'te Cody Nathaniel Martin'e devrediyoruz. Uyarı: Bunu imzaladıktan sonra ikiniz de fikrinizi değiştirmeyeceksiniz ve bir daha iletişim kurmak yok."

Çift, bir adreste yakalandı ve gözaltına alındı. Kefalet bedeli 50 bin dolar olarak belirlendi.

İLGİLİ HABERLER