Hakem Elif Karaarslan İsyan Etti: "O Videodaki Kadın Ben Değilim"

24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan ile 61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir'in cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkmış, TFF, iki ismi görevden almıştı. Olay hakkında ilk kez konuşan Karaarslan, "O videodaki kadın ben değilim" diyerek suçlamaları reddetti.

TFF Tahkim Kurulu kararıyla görevden alınan ve ömür boyu men cezası alan eski Süper Lig hakemi, gözlemci Orhan Erdemir ile cinsel ilişki görüntüleri ortaya çıkan hakem Elif Karaarslan, "O videodaki kadın ben değilim" diyerek suçlamaları reddetti. 

Hakem ile Gözlemcinin Cinsel İlişki Skandalı Gündem Oldu

24 yaşındaki hakem Elif Karaarslan ile 61 yaşındaki gözlemci, aynı zamanda eski Süper Lig hakemi Orhan Erdemir arasında yaşanan ilişkinin görüntüleri geçtiğimiz sene ortaya çıkmıştı. TFF Tahkim Kurulu görüntüleri inceledi ve tarafları dinleyerek bir karara vardı. İki isim de görevden alındı.

“O Videodaki Kadın Ben Değilim”

Görevden men edilen hakem Elif Karaarslan ilk kez konuştu. Görüntülerdeki kadının kendisi olmadığını iddia eden Karaarslan, federasyona bağlı hakemlik yapmadığını ifade ederek sadece özel maçlara çıktığını belirtti. 

Kendisiyle bağı olmayan, kaç yaşına gelmiş, bugüne dek tehditle ve kötü bir şekilde kendisiyle iletişim kurmaya çalışan kişi ile hiçbir yorum yapmadığını söyleyen genç hakem, "Ben, işinde gücünde, okullarını dereceyle bitirmiş, kaybedecek çok şeyi olan genç bir kadınım. Bunlarla anılmak istemedim ve bana zarar vermeye çalışan herkesten uzak durdum. Ancak görüyorum ki iş iyice çığırından çıkmış, kadın ölümleri de bu şekilde oluyor biliyorsunuz." diyerek kendini savundu.

Elif Karaarslan, Tahkim Kurulu'na sunduğu açıklamada ise "Şahsımla ilişkilendirilmeye çalışılan, ancak benimle hiçbir ilgisi olmayan ve görüntü kalitesi son derece kötü olan bir videodan bahsedilmektedir. Görüntülerdeki kişi ben değilim ve böyle ağır bir ithamla karşı karşıya kalmam, bir kadının onuruna yapılan bir saldırıdır. 23.02.2024 tarihinde 'E.............' adlı sosyal medya hesabında paylaşıldığı iddia edilen söz konusu videonun benimle hiçbir ilgisi yoktur ve bu video bana ait olan hiçbir sosyal medya platformunda paylaşılmamıştır" ifadelerine yer verdi.

Orhan Erdemir'in Elif Karaarslan'a kariyerinde yükselmesi ve maçlarda sıkça görev alması için destek verdiği iddiaları da futbol camiasına geniş yankı uyandırdı.

İLGİLİ HABERLER