Incel Nedir? Kadın ve Çocuk Cinayetlerini Sosyal Medyada Örgütleyen İnceller İnfial Yarattı!

Son dönemde sosyal medyadan ‘kadın ve çocuk cinayetlerini’ örgütleyen incel’lerin sayısı ve eylemleri iyice arttı. Peki, Incel nedir, kime denir? İncel’ler hakkında merak edilenler!

Sosyal medyada halkın incel denilen kişi ve topluluklara tepkisi giderek artıyor. İncel kavramını terörist olarak değerlendirenler de var. Kadın ve çocukları hedef alan incel'ler, cinayet ve şiddet planlarını genellikle sosyal medya üzerinden örgütlenerek yapıyor. Peşlerinden sürükledikleri kişileri gruplarına alarak toplumda infial yaratan suikast, gasp, tecavüz, istismar, cinayet gibi suç teşkil eden eylemlerini harekete geçiriyorlar.

Incel Nedir?

Sosyal medyada örgütlenen Inceller, kadınlara ve kız çocukları başta olmak üzere tüm çocuklara, hatta hayvanlara karşı nefret dilini kullanarak, bu dili birçok kişiye aşılıyor. Bu terör, sosyal medya ile sınırlı kalmayıp eyleme geçiriliyor. Genç kızları öldüren hatta birinin başını kesip İstanbul'un göbeğinde surlardan atarak intihar eden bir vaka gördük. İnceller artık cinayet ve suç teşkil eden eylemlerini apaçık herkesin gözü önünde yapıyor. Toplumun büyük bir kesimi, suçluların cezasını çekmediği veya idam cezasının gelmediği için Incel denilen bu suçluların sayısının arttığını, kendilerinde bu cesareti gördüğünü dile getiriyor.

Incel: Involuntary celibate terimidir. Türkçede 'istemsiz bekar' olarak bilinir. Inceller, kadınlarla cinsel ilişki veya romantik ilişki kurmakta zorlanır.

İLGİLİ HABERLER