24 Eylül 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber Bizimle Başlar
HABER.COM Ekonomi Bu Hafta İzlenecek En İyi Kripto Paralar: Getiri Potansiyeli En Yüksek 3 Coin!

Bu Hafta İzlenecek En İyi Kripto Paralar: Getiri Potansiyeli En Yüksek 3 Coin!

Kripto para son dakika haberi: Bu hafta getiri potansiyeli en yüksek olan 3 coin açıklandı. İşte, bu hafta izlenmesi gereken kripto para birimleri!

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bu Hafta İzlenecek En İyi Kripto Paralar: Getiri Potansiyeli En Yüksek 3 Coin!

Küresel kripto piyasası iki hafta önceki toparlanmanın ardından tekrar yatırımcıların ilgisini çekmeye başladı. Bitcoin, 64.000 dolarlık bölgeyi kısa süreliğine geri kazanarak bu yükselişe öncülük etti. Boğa piyasası, çoğu altocin için ciddi kazanımlara yol açtı.

Bu Hafta İzlenecek En İyi Kripto Paralar

Geçtiğimiz haftanın en dikkat çekici performans gösteren kripto para birimleri arasında Solana (SOL), Chainlink (LINK) ve Bittensor (TAO) yer aldı. Bu hafta mutlaka bu 3 coinin takip edilmesi gerekiyor. Analistlere göre bu altcoinler bu hafta da getiri potansiyeli en yüksek coinler olacak.

SOL

Solana (SOL), haftanın başında %4,21'lik keskin bir düşüş yaşadı. Ancak, bir konsolidasyon döneminin ardından, güçlü bir şekilde toparlandı ve %13,01 arttı. 20 günlük basit hareketli ortalamanın üzerine çıkan Solana için bu hafta 135 dolarlık destek ve 150 dolarlık direnç seviyeleri takip edilmelidir.

LINK

Chainlink haftaya genel piyasa ile birlikte düşüşle başladı, ancak 11,74 dolarlık zirvesine ulaşarak kısa sürede toparlandı. Şu anda LINK, orta Bollinger Band'ın üzerinde işlem görüyor. Üst banttaki direncin kırılması, yeniden alımları başlatabilir. Bu hafta LINK yatırımcıları 11,74 doların üzerindeki kırılma noktasını izlemelidir. Destek seviyeleri ise 10,70 ve 9,65 dolardır.

TAO

Bittensor geçen hafta en çok kazandıran altcoinlerden oldu. Yüzde 43'lük bu kazanımla birlikte Ocak ayından bu yana, token'a görülmemiş bir talep yaşandı. Bittensor coin de fiyat oynaklığı bakımından günlük ve kısa vadeli yatırımlarda takip edilmesi gereken seçeneklerden biri oldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altın Fiyatlarında Son Durum: 24 Eylül Gram, Çeyrek Altın Ne Kadar?

Altın Fiyatlarında Son Durum: 24 Eylül Gram, Çeyrek Altın Ne Kadar?

Sponsorlu bağlantılar