Facebook
Twitter
LinkedIn
YouTube
Instagram
Haber.com Spor Fenerbahçe’ye Transfer Olan Cenk Tosun’dan Beşiktaş İçin Flaş Açıklama!

Fenerbahçe’ye Transfer Olan Cenk Tosun’dan Beşiktaş İçin Flaş Açıklama!

Fenerbahçe'ye transfer olan Cenk Tosun'un Beşiktaş hakkındaki zehir zemberek sözleri spor dünyasında yankı uyandırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fenerbahçe’ye Transfer Olan Cenk Tosun’dan Beşiktaş İçin Flaş Açıklama!

Uzun yıllardır Beşiktaş'ta forma giyen deneyimli forvet Cenk Tosun'un, Süper Lig'in yeni sezonu öncesi Fenerbahçe'ye transfer olması birçok kesimi şaşırtmıştı. Beşiktaş'ın yeni hocasıyla birlikte forvet alanında rotasyona gitme kararı ve Cenk Tosun'un ayrılığı yeterince inanılmazken, şimdi de Tosun'un Beşiktaş hakkında yaptığı bir açıklama gündem yarattı.

Cenk Tosun: "Beşiktaş Yüzüme Bile Bakmadı"

Yaz transfer döneminin en flaş hamlelerinden biri de şüphesiz 34 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun'un Kartal'a veda ederek ezeli rakip Fenerbahçe'ye gelmesi oldu. Tosun'un siyah-beyazlılar için söylediği sözler camia tarafından ciddi tepkiler alıyor. 

Deneyimli forvetin yakın çevresine, "Beşiktaş'la sezon bitiminde asla pazarlık yapmadım. Son ana dek onlardan teklif bekledim ama kimse benimle temasa geçmedi. Hatta yüzüme bile bakmadılar. En başından beni takımda düşünmüyorlarmış" dediği öğrenildi.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un forvet rotasyonu için Aboubakar, Semih ve Immobile isimlerini düşündüğü, Aboubakar ayrılığında buraya yabancı futbolcu alınacağı gelen duyumlar arasında.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
KPSS Lisans Sınavı Gerçekleşti! Sınava Geç Kalanlar Sınıflara Alınmadı!

KPSS Lisans Sınavı Gerçekleşti! Sınava Geç Kalanlar Sınıflara Alınmadı!